Latest News

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Χριστόφορος Μπουτσικάκης: «Οι δύο πραγματικότητες»

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:


"Για άλλη μια φορά ξεδιπλώνονται μπροστά μας οι δύο πραγματικότητες. Η μια  είναι αυτή της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, o οποίος σήμερα  στη Βουλή με αστεϊσμούς, βερμπαλισμούς και αθλητικούς όρους πανηγύρισε για το 1 που επιστρέφει μετά από τα 10 που πήρε από τους πολίτες από το υπερπλεόνασμα που σκοτώνει τη μεσαία τάξη επιβάλλοντας νέους φόρους και εισφορές, κάνοντας στάση πληρωμών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες και διατηρώντας αλώβητους τους 29 νέους φόρους που ο ίδιος επέβαλλε.
Η άλλη πραγματικότητα είναι αυτή της ελληνικής κοινωνίας. Το περιέγραψε πολύ σωστά ο ίδιος. Μετά από 3 και κάτι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, απουσίας από την πραγματικότητα, επιβολής εξοντωτικών εισφορών και φόρων και επιδείνωσης της οικονομίας  κάνει απολογισμό   μόνο για τις τελευταίες 100 μέρες και την 100ή παραδέχεται ότι έπρεπε να συντονιστεί με την πραγματικότητα  και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για αποκατάσταση των αδικιών που επέφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τον ευχαριστούμε..."