Latest News

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Αζια Αρτζέντο: Γυμνές φωτογραφίες στο κρεβάτι με τον 17χρονο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί η Αζια Αρτζέντο να διαψεύδει ότι είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο που την κατηγορεί για βιασμό όμως υπάρχουν στοιχεία που ...
την “καίνε”. Φωτογραφίες αλλά και μηνύματα  είναι τα αποδεικτικά στοιχεία που φαίνεται ότι η Αρτζέντο είχε σεξουαλικές επαφές με τον Τζίμι Μπένετ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του TMZ.

Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες και τα μηνύματα που έχει στην κατοχή του το TMZ είναι από το 2013 όπου φαίνονται οι δυο τους γυμνοί στο κρεβάτι ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια καθώς και μηνύματα που αντάλλαξε η ηθοποιός με τον τότε σύντροφο της τον Άντονι Μπουρντέν, που παραδέχεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά με δική του πρωτοβουλία. 
«Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήμουν παγωμένη. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών», φέρεται να γράφει σε μήνυμα το οποίο εικάζεται ότι παραλήπτης του ήταν ο Άντονι Μπουρντέν, ενώ στο ίδιο μήνυμα περιλαμβάνει και φωτογραφία με το σημείωμα που φέρεται να της είχε δώσει ο 17χρονος τότε Τζίμι Μπένετ.
Στο σημείωμα που είναι γραμμένο σε χαρτί και φέρεται να το έχει γράψει ο Τζίμι αναφέρεται: «Αζια, σ’ αγαπαώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι τόσο ευτυχής που συναντηθήκαμε ξανά. Τζίμι», ενώ στο τέλος περιλαμβάνει χαμογελαστή φατσούλα.
Στο ίδιο sms η Αρτζέντο αναφέρει ότι ο νεαρός ηθοποιός της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σταμάτησε μόλις δύο εβδομάδες πριν της παραδοθεί η επιστολή του δικηγόρου που την εκβίαζε.
Σε άλλα μηνύματά της, που δημοσιεύει το ΤΜΖ  πριν από λίγους μήνες, όταν σύμφωνα με την Αρτζέντο έχει φτάσει στα χέρια της η επιστολή του δικηγόρου του Μπένετ.
Σε αυτά η Αρτζέντο μιλώντας σε φίλο της φαίνεται πως φοβάται για τις εξελίξεις, ενώ χαρακτηριστικά λέει πως άμα χάσει τη δουλειά της θα μετακομίσει στην Αφρική ή τον Αμαζόνιο.
«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρό. Το γράμμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε», γράφει σε ένα μήνυμα η Αρτζέντο.
Ο παραλήπτης του μηνύματος απαντάει ρωτώντας τη για τις κοινές φωτογραφίες στο κρεβάτι, μία εκ των οποίων δημοσιεύει τώρα το ΤΜΖ. «Μπορείς να δεις το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει τίποτα», του απαντά η ηθοποιός.
Αναφέρει ακόμη ότι δεν γνώριζε ότι όταν έκανε σεξ με τον Μπένετ εκείνος ήταν ανήλικος (σημειώνεται ότι στην Καλιφόρνια η σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικο είναι κακούργημα). Ενώ άγνωστο το γιατί συμπληρώνει πως «Όταν ήμουν 17 ετών είχα σχέση με έναν 33χρονο άνδρα, για χρόνια. Ημουν μόλις 17».
Ολοκληρώνοντας καταλήγει: «Αν χάσω τη δουλειά μου θα μετακομίσω στην Αφρική ή στο δάσος του Αμαζονίου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

 Άζια Αρτζέντο: "Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ"! - REPORTAZ NET