Latest News

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Σάλος με τα όργια στους στρατώνες που επισκέφθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο φωτιά που έκανε τον γύρο της στρατιωτικής βάσης μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Στο βίντεο φαίνεται μια ιερόδουλη να έρχεται σε ερωτική επαφή με τουλάχιστον δύο στρατιώτες στο...
Royal Scots Dragoon Guards’ Leuchars Station στο Fife.
Οι στρατιώτες φέρονται να πλήρωσαν 200 λίρες στην ιερόδουλη για να πάει μαζί τους στον στρατώνα και εκεί βιντεοσκόπησαν τα όργιά τους. Εκείνοι ωστόσο επιμένουν πως δεν ήταν ιερόδουλη και πως έκανε συναινετικά σεξ μαζί τους.
«Ακόμα και αν ήταν έτσι ντρόπιασαν το σώμα τους και τον στρατό. Το να βιντεοσκοπήσεις μια γυναίκα είναι αρκετά κακό, το να το μοιραστείς θεωρώντας το αστείο είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για στρατιώτες που υπηρετούν στον στρατό» τόνισε πηγή στην Daily Record.

Δεν συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τουλάχιστον δύο άντρες εμφανίζονται να έχουν ερωτική επαφή μαζί της, ενώ άλλος αυτοϊκανοποιείται και οι υπόλοιποι τους τραβάνε βίντεο. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό αν και το θέμα αναμένεται να αντιμετωπιστεί εσωτερικά στον στρατό που απείλησε με αποπομπή όσους συμμετείχαν αν διαπιστωθεί ότι παραβιάστηκαν οι κανόνες.
Το βίντεο προέκυψε λίγο πριν από τη χθεσινή επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στη συγκεκριμένη στρατιωτική βάση. Οι συγκεκριμένοι στρατιώτες, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν μεταξύ εκείνων που συνάντησαν τη βασίλισσα.
«Γνωρίζουμε για το βίντεο και ο στρατός διεξάγει έρευνα. Οποιαδήποτε παραβίαση των αξιών και των προτύπων του στρατού λαμβάνεται πολύ σοβαρά και μπορεί να ληφθούν μέτρα που να αφορούν μέχρι και την αποπομπή τους» τόνισε εκπρόσωπος του στρατού.
 Dailymail