Latest News

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η οικογένεια Κόκκαλη αποχαιρετά τον Τζούνιορ – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του (ΕΙΚΟΝΕΣ + BINTEO)

Εκατοντάδες φίλοι γνωστοί και συνεργάτες της οικογένειας αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών όπου...
εψάλλη η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού...




 Μια από τις τραγικές φιγούρες ήταν η Δούκισσα Νομικού η οποία δε σταμάτησε στιγμή να κλαίει, αλλά και να παρηγορεί τον σύζυγό της και αδερφό του εκπλιπόντος, Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Το ζευγάρι έκανε πολύ παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και η είδηση του πρόωρου χαμού του τους συγκλόνισε.
Το συγκινητικό μήνυμα στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr: Θα την προσέχω
Θλίψη και σπαραγμός επικράτησε στην Μητρόπολη Αθηνών στην κηδεία του 34χρονου Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.
Ο 34χρονος που πέθανε από ανακοπή κατά την διάρκεια ταξιδιού στις ΗΠΑ, κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης.
Ένα μήνυμα σε ένα από τα δεκάδες στεφάνια που γέμισαν το χώρο έξω από τη Μητρόπολη ήταν εκείνο που προκάλεσε συγκίνηση.
Στο μήνυμα αυτό, η γυναίκα που έστειλε το στεφάνι, ονόματι Παυλίνα, υπόσχεται πως «θα την προσέχω» και πως εκείνον θα τον αγαπά και θα τον τιμά πάντα.
Το μήνυμα στο στεφάνι έχει ως εξής:
«Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω πως θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ’ αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα», έγραφε το μήνυμα στο στεφάνι.
Πολιτικοί και επιχειρηματίες στην Μητρόπολη
Στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομέρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Σάλλας, η Μαριάννα Λάτση, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Νίκος Φίλης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, καθώς και άνθρωποι του αθλητισμού (και του Ολυμπιακού) ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, καθώς και άλλοι πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.
Δεκάδες στεφάνια είχαν κατακλύσει από νωρίς το πρωί τον περιβάλλοντα χώρο του μητροπολιτικού ναού της Αθήνας.