Latest News

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

#survivorGR:Οι υποψήφιοι και η αποχώρηση

Μπορεί το ενδιαφέρον να έχει περιοριστεί αισθητά μετά το Μουντιάλ, ωστόσο υπήρχαν εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ...
SURVIVOR2.
Κατά το χθεσινό επεισόδιο, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις: Νικόλας Αγόρου, Πάνος Θεοδώρου και Γιάννης Τσίλης. Η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και να σωθούν από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε. Ο Νικόλας Αγόρου ήταν το πρόσωπο που βγήκε από την κάλπη μετά την ψηφοφορία των παικτών στο συμβούλιο του Survivor. Η Μελίνα Μεταξά ψήφισε τον μοναδικό άλλο παίκτη που μπορούσε από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών, δηλαδή τον Πάνο Θεοδώρου. Με τη σειρά του ο Ηλίας Γκότσης έδωσε ως υποψήφιοι προς αποχώρηση τον άντρα της αντίπαλης ομάδας που θεωρεί ισχυρό, τον Γιάννη Τσίλη.
Αυτός που αποχωρεί σήμερα έχει προκύψει από την 48ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αυτός που αποχωρεί σήμερα με πληροφορίες, είναι ο Γιάννης Τσίλης ωστόσο πρόκειται για διαρροή και το αποτέλεσμα ενδέχεται να αλλάξει.