Latest News

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

#survivorGR: Οι αλλαγές , ο τραυματισμός και η αποχώρηση

Τέσσερις εβδομάδες πριν το τέλος του SURVIVOR2 και οι αλλαγές δίνουν και παίρνουν για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού που ...


έχει βαρεθεί φέτος το ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες το πώς θα διεξάγεται εφεξής η διαδικασία της αποχώρησης: «Πριν πάμε λοιπόν στο συμβούλιο θα αγωνίζεστε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και ένας παίκτης θα κερδίζει το συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως παλιά. Δεν θα υπάρχει όμως ατομική ασυλία από τις επιδόσεις σας μέσα στο αγώνισμα. Δεν θα υπάρχει ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας. 
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και δύο μόνο υποψήφιοι μετά από κάθε συμβούλιο. Ο πρώτος υποψήφιος θα βγαίνει και πάλι μέσα από τη συνολική ψηφοφορία της ομάδας και ο δεύτερος θα είναι αυτός που θα υποδεικνύει ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία».
Παιχνίδι με την Κολομβία περιλαμβάνει το «μενού» του SURVIVOR στο αποψινό επεισόδιο με την ελληνική ομάδα να θέλει τη νίκη όσο τίποτε άλλο. Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται είναι πως τα νέα θα είναι θετικά για την ελληνική ομάδα.
Από την άλλη , οι Μαχητές θα αναγκαστούν να χάσουν ακόμη ένα μέλος τους και υποψήφιοι είναι η Ροδάνθη και ο Πάνος. Με τη σημερινή αποχώρηση οι Μαχητές θα αναγκαστούν να χάσουν έναν παίκτη και να μείνουν 4 σε σχέση με τους Διάσημους που είναι 5.