Latest News

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη Χριστόφορου Μπουτσικάκη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Έντονη δραστηριότητα και ενδιαφέρον επιδεικνύει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο οποίος...
επισκέφθηκε τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Ανδρέα Θεοφίλου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμεναρχείο και το Λιμάνι,  ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

Η ακτοπλοΐα και κρουαζιέρα ως κεντρικός κόμβος Τουριστικής ποιοτικής ανάπτυξης και παροχών στον Τουρισμό ΑΠΑΙΤΕΙ ασφάλεια, υποδομές και εργασιακή ειρήνη με τους ναυτεργάτες.
Η εκτίμηση ότι πάνω από 12 εκατ. επιβάτες, 3,5 εκατ αυτοκίνητα και 1 εκατ. μηχανές εξυπηρετούνται ετησίως από την Ακτοπλοΐα, υπό τον συντονισμό, έλεγχο και εποπτεία με μεγάλη επιτυχία ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ στο εξαίρετο έργο των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για το οποίο και τους συνεχάρη, ευελπιστώντας σε σημαντική υποστελέχωση των υπηρεσιών του.


Σκοπός του επίσης είναι να συμβάλλει στο Ναυτιλιακό, Εμπορικό κόσμο και τον Δήμο Πειραιά, ώστε συντονισμένα να επανέλθουν τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ στην κοιτίδα της πρωτοπόρου παγκοσμίως Ελληνικής Ναυτιλίας.