Latest News

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Θρίλερ εν πλω: Συγκλονίζει ο πατέρας του φαντάρου που εξαφανίστηκε από το «Νήσος Ρόδος» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον 23χρονο στρατιώτη Σαράντος (Τάκης) Κολλιαδέλης που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» αλλά όταν αυτό έφτασε στον Πειραιά αυτός δεν...
ήταν πουθενά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, «αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (07) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα»
Νωρίτερα πηγή του Λιμενικού είχε δηλώσει σχετικά: «Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι 100% ότι ο άνθρωπος έχει πέσει στη θάλασσα, γιατί το συμβάν καταγγέλθηκε, όταν το πλοίο είχε ήδη φτάσει στον Πειραιά. Βρέθηκαν στο πλοίο τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή καταγγέλθηκε αφότου είχε αδειάσει το πλοίο και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν κατέβηκε ή δεν κατέβηκε για άλλους λόγους, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την έρευνα».
Ο φίλος του 23χρονου με τον οποίο συνταξίδευε ανέφερε ότι ο εξαφανισθείς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό, λέγοντας, μάλιστα, ότι του την έχουν «στημένη».
Στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Συγκλονίζει ο πατέρας του εξαφανισμένου 23χρονου:

 «Κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου»

Την αγωνία του για την τύχη του παιδιού του δεν έκρυψε ο πατέρας του 23χρονου στρατιώτη που εξαφανίστηκε από το «Νήσος Ρόδος». Μιλώντας στο Epsilon TV, ο πατέρας του νεαρού αποκάλυψε ότι οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατό.
«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», είπε ο πατέρας.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του ότι κάτι φοβόταν. «Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω».
Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, βρέθηκε ο σάκος του μέσα στο καράβι, όχι όμως και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 23χρονος.
Σημειώνεται ότι ήδη έχει βγει ανακοίνωση αναζήτησης του 23χρονου από το Silver Alert