Latest News

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αυτές είναι οι διαφορές ανάμεσα σε μία σέξι γυναίκα κι ένα ...τσουλάκι!


Πολλές φορές τόσο οι άντρες όσο κι οι γυναίκες κάνουν το μοιραίο λάθος να θεωρούν τις πιο σέξι γυναίκες ως «τσούλες» κι έτοιμες για...
όλα χωρίς ηθικούς φραγμούς.
Ωστόσο, ο καθένας το λέει για διαφορετικούς λόγους. Οι άντρες γιατί φοβούνται μήπως κάποια σέξι γυναίκα είναι πιο δυναμική από αυτούς κι αν αρχίσουν κάτι ερωτικό μαζί της χάσουν το πάνω χέρι, ενώ οι γυναίκες επειδή μπορεί να ζηλεύουν το γεγονός ότι είναι σέξι, αλλά όχι πρόστυχες.

Πάμε να δούμε λοιπόν τις διαφορές αυτών των δύο ειδών γυναίκας και να διαλευκάνουμε επιτέλους το ζήτημα: 

1η διαφορά: Φωτογραφίες

  • Τσούλα: Βγάζει φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται πεντακάθαρα μέρη του σώματος της, όπως το στήθος ή τα οπίσθια της. Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Facebook ή στο Instagram με κοπέλες να τραβούν το σώμα τους από πάνω φορώντας ανοιχτά μπλουζάκια ή ξαπλωμένες στο κρεβάτι φορώντας μόνο εσώρουχα.

  • Σέξι: Από την άλλη πλευρά, η σέξι κοπέλα είναι αυτή που τραβάει μεν προκλητικές φωτογραφίες, αλλά πιο καλλιτεχνικές και καθόλου στημένες. Δίνει έμφαση σε σέξι και δυνατά σημεία του σώματος της, χωρίς όμως να τα δείχνει γυμνά ή να τα επιδεικνύει.

2η διαφορά: Ντύσιμο

  • Τσούλα: Φοράει άκρως προκλητικά ρούχα. Για παράδειγμα μπορεί να τη δεις το καλοκαίρι με πολύ κοντά σορτσάκια ή το χειμώνα με διαφανή κολάν που φεγγίζουν στο φως. Ξέρει πόσο προκλητικά είναι και παρά τα σχόλια των γύρω, συνεχίζει να τα φοράει.

  • Σέξι: Είναι από τις γυναίκες που έχουν καταλάβει την άποψη πως: «το προκαλώ δεν σημαίνει τα βγάζω όλα στη φόρα». Όταν αναδεικνύουν ένα μέρος του σώματος τους όπως είναι τα πόδια ή τα οπίσθια τους, φροντίζουν να διατηρούν «κρυφά» τα υπόλοιπα όπως το στήθος τους.

3η διαφορά: Μηνύματα στο Facebook

  • Tσούλα: Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από αυτές που έχει ανοιχτές δεκάδες συνομιλίες με αγόρια παράλληλα. Δε διστάζει μάλιστα να στείλει γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες σε αγνώστους ή να κάνει cyber sex με κάποιον που ξέρει μόνο λίγες εβδομάδες.
  • ΣέξιΑντίθετα, η σέξι κοπέλα θα μιλήσει με αινιγματικά μηνύματα που διεγείρουν τη φαντασία κι ενισχύουν το ενδιαφέρον της γνωριμίας. Δεν πρόκειται ωστόσο, όταν είναι σε σχέση να μιλήσει με αγνώστους.

4η διαφορά: Πρώτο ραντεβού

  • Τσούλα: Αρχικά, επιδιώκει εκείνη να συμβεί, ζητώντας το αμέσως από κάποιον με τον οποίο συνομιλεί στα social media. Αν μάλιστα της αρέσει κιόλας, δεν θα διστάσει να προχωρήσει μαζί του ακόμα και σε μία ολοκληρωμένη ερωτική επαφή.

  • Σέξι: Θα κάνει τα πάντα για να της ζητήσει ο άλλος να βγουν πρώτο ραντεβού. Ακόμη κι αν δεχτεί μπορεί να πάει προκλητικά ντυμένη ή να τον διεγείρει σεξουαλικά, αλλά δεν θα προχωρήσει μαζί του τόσο εύκολα.

5η διαφορά: Συμπεριφορά σε νυχτερινά μαγαζιά

  • Tσούλα: Η τσούλα είναι αυτό το κοριτσάκι που ανεβαίνει στις μπάρες και της πιάνει τον κώλο όποιος λιγούρης είναι από κάτω; Σίγουρα, σας θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα.

  • Σέξι: Η σέξι κοπέλα από την άλλη θα χορέψει ναι μεν προκλητικά, αλλά θα στοχεύσει σε ένα πρόσωπο. Ακόμα κι αν την πλησιάσει αυτός ο άντρας όμως, δεν θα τον αφήσει να την ακουμπήσει παρά μόνο θα τον κάνει να θέλει σαν τρελός να το τολμήσει.

6η διαφορά: Βάψιμο

  • Τσούλα: Το βάψιμο της είναι αντίστοιχο με το ντύσιμο που επιλέγει. Είναι ικανή να βάλει μαύρη σκιά και κατακόκκινο κραγιόν μόνο και μόνο για να πάει το μάτι αυτού που έχει απέναντι της και στα δύο.

  • Σέξι: Η σέξι κοπέλα θα επιλέξει ναι μεν smoking eyes, αλλά θα βάλει ένα κραγιόν σε nude αποχρώσεις στα χείλη. Αντίθετα, μπορεί να βάλει κατακόκκινο κραγιόν, αλλά θα βάψει απαλά τα μάτια της.

7η διαφορά: Συμπεριφορά στη σχέση

  • Τσούλα: Η τσούλα θα μιλάει με άσχετους και το πιθανότερο είναι να κερατώνει ασύστολα και χωρίς ενδοιασμούς. Εκτός αυτού βέβαια, είναι δεδομένο πως εσένα θα σου παρουσιάζει μία φυσιολογική κι ήρεμη σχέση.

  • Σέξι: Τα μάτια δεν φυλακίζονται κι οι σέξι γυναίκες το ξέρουν καλά αυτό. Θέλουν να τις προσέχουν και να αρέσουν, αλλά δεν θα αφήσουν κανένα να τις ακουμπήσει και δεν θα κερατώσουν σε καμία περίπτωση τον σύντροφο τους.

8η διαφορά: Εργασιακός Χώρος

  • Τσούλα: Θα κάνει τα πάντα για να ανελιχθεί επαγγελματικά. Είναι από εκείνες τις γραμματείς με τις κοντές τις φούστες που σκύβουν και καλά τυχαία μπροστά στο αφεντικό...

  • Σέξι: Δεν θα περιορίσουν τη σέξι τους πλευρά, αλλά θα ανέβουν γιατί το αξίζουν και γιατί έχουν τα επαγγελματικά προσόντα, όχι επειδή έχουν μεγάλο στήθος ή ωραία οπίσθια.

Προσοχή λοιπόν, αγόρια! Να ψάχνετε τις σέξι γυναίκες και να μην τις φοβάστε. Μπορείτε να μάθετε πολλά δίπλα τους και σίγουρα θα επιβεβαιωθεί πιο πολύ ο ανδρισμός σας όταν δείτε ότι τη διεκδικούν τόσοι αλλά αυτή διαλέγει εσάς!neopolis.gr