Latest News

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Αθλητικογράφος γυρνάει και κοπανάει με το μικρόφωνο οπαδό που τη…χούφτωσε στον «αέρα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυναίκα ρεπόρτερ αθλητικών ειδήσεων βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν ένας οπαδός της έβαλε...
χέρι!
Η Maria Fernanda Mora έκανε την ζωντανή μετάδοση του αγώνα στο τελικό του πρωταθλήματος CONCACAF Champions League μεταξύ Guadalajara και Toronto F.C. Την ώρα της ζωντανής σύνδεσης έτρεξαν προς το μέρος της φίλαθλοι που ζητωκραύγαζαν και όλα φαίνονταν φυσιολογικά μέχρι την στιγμή που έκανε την εμφάνισή του ο τρόμος στο πρόσωπο της Mora με αποτέλεσμα να γυρίσει και να χτυπήσει με το μικρόφωνο που κρατούσε τον άντρα που στέκονταν ακριβώς από πίσω της.Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη μέσω Twitter και Instagram
«[…]Αυτό που συνέβη σε μένα, συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες κάθε μέρα σε δημόσιους χώρους.
Η διαφορά είναι ότι σε μένα συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής ανταπόκρισης στην τηλεόραση και αποφάσισα να με υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Η αντίδρασή μου είναι αυτή που έκανε όλο το συμβάν viral.
Πίστεψα ότι μπορούσε να είναι ένα τυχαίο άγγιγμα επειδή οι άνθρωποι έσπρωχναν κι έτσι συνέχισαν να μιλάω στην κάμερα. Αυτός ο τύπος το έκανε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό επειδή δεν αντιδρούσα και συνέχιζα να κάνω τη δουλειά μου, και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στους γλουτούς μου ακόμα δυο φορές. Τότε αποφάσισα να αμυνθώ.
Δεν μετανιώνω για την αντίδρασή μου καθόλου, επειδή έχω υποστεί και στο παρελθόν παρενόχληση, κατά την εκτέλεση του δημοσιογραφικού μου καθήκοντος.
Με υπερασπίστηκα επειδή εμείς οι γυναίκες ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ[…]».