Latest News

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Θεούλης! Κρυβόταν 10 χρόνια από την γυναίκα του επειδή δεν άντεχε την γκρίνια της! (ΕΙΚΟΝΑ)

Δεν άντεχε τη μουρμούρα της συζύγου του, έφυγε από το σπίτι και κρύφτηκε στο δάσος για... 10 ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με το Fox News ο 62χρονος Malcolm Applegate από το Μπέρμιγχαμ, ο οποίος ανάρτησε την ιστορία του στην ιστοσελίδα του Emmaus Greenwich. 

Το Emmaus είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που δίνει στους ανθρώπους ένα σπίτι «για όσο διάστημα κάποιος το χρειάζεται». Ο Applegate τώρα μένει σε αυτό το καταφύγιο αστέγων στο Νότιο Λονδίνο. 

Στην ανάρτησή του ισχυρίζεται ότι με τη σύζυγό του ήταν παντρεμένοι ήδη 3 χρόνια, όταν εκείνη άρχισε να διαφωνεί μαζί του πολύ συχνά λόγω των πολλών ωρών που περνούσε ο ίδιος στη δουλειά (είναι κηπουρός).
Όταν η κυρία Applegate απαίτησε να μειώσει τις ώρες εργασίας του, ο κ. Applegate προτίμησε να την αφήσει και να μην της το πει ποτέ.
«Για 3 χρόνια όλα ήταν μια χαρά. Και ξαφνικά όταν η δουλειά μου άρχισε να είναι πρόβλημα γι’ αυτήν, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν άντεχα άλλο τη γκρίνια της», δήλωσε ο ίδιος.
 Αυτή η ιστορία μοιάζει με φάρσα αφού ο Applegate βρήκε καταφύγιο στο δάσος και έμεινε σε σκηνή μαζί με άλλους δύο ανθρώπους κοντά στο νότιο Λονδίνο. Εν τω μεταξύ, συνέχισε να δουλεύει ως κηπουρός.
«Ήμασταν 3 άνθρωποι στο camping στο δάσος», είπε ο Applegate. «Δούλευα στο κέντρο και πηγαίναμε εκεί για ένα μπάνιο και για το πλύσιμο των ρούχων. Κανείς δεν ήξερε ότι ζούσαμε στο δάσος, κανείς δεν ερχόταν εκεί».
Το παράδοξο είναι πως εξαφανίστηκε και δεν ειδοποίησε κανέναν συγγενή ή φίλο. Η αδερφή του τον έψαχνε για χρόνια σε hostels και καταφύγια και φοβόταν ότι ήταν νεκρός. Ο ίδιος πρόσφατα ήρθε σε επαφή μαζί της.
Από ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να ξαναδεί την γυναίκα του. Το σίγουρο είναι ότι και η ίδια δε θα έχει καμία διάθεση για επανασύνδεση.