Latest News

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ελληνικό νησί - έκπληξη φιγουράρει στη λίστα του 2018 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα ελληνικό νησί προτείνουν στους αναγνώστες τους τα διεθνή ΜΜΕ, για ταξίδια... το 2018.

Η Telegraph προτείνει συνολικά 52 προορισμούς, έναν για κάθε εβδομάδα του χρόνου. Από την καλοκαιρινή λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα. Η λίστα συμπεριλαμβάνει ένα υπέροχο νησί των Κυκλάδων, όχι όμως κάποιο από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους περισσότερους οδηγούς (π.χ Σαντορίνη).


Το πανέμορφο νησί είναι η Κίμωλος. Το νησί των Κυκλάδων προτείνεται ως αποκλειστικός προορισμός, είτε σε συνδυασμό με στάσεις σε Μήλο, Φολέγανδρο και Σίφνο. Η Telegraph προτείνει στους αναγνώστες της να την επισκεφθούν στα τέλη του καλοκαιριού, και συγκεκριμένα την εβδομάδα από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.
Η Κίμωλος φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο περιζήτητη καθώς το «TIMΕ» την προτείνει επίσης φέτος ως τουριστικό προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία.
«Οι Κυκλάδες δεν χρειάζονται συστάσεις ως θερινές οάσεις, αλλά αν θέλετε να αποφύγετε την προφανή (και συχνά πολυσύχναστη) περιοχή της Σαντορίνης, το μικρό νησάκι της Κιμώλου μπορεί να προσφέρει μια πιο ήσυχη θέα στο Αιγαίο»  γράφει η Telegraph.