Latest News

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού - Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, υπό την προεδρία του Δημήτρη Σκουτέρη, απέρριψε την έφεση τoυ Ολυμπιακού για τα γεγονότα στον αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι που...
σημαίνει ότι διατηρείται το -3 για τους Πειραιώτες. 
Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί -πρωτόδικα- και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και 90.000 ευρώ πρόστιμο, για όσα είχαν συμβεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο». 
Η ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ανέφερε ότι «η Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League».

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας


Ας δούμε λοιπόν πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League μετά την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Έτσι από τους «ερυθρόλευκους» αφαιρούνται τρεις βαθμοί στον πίνακα της Super League με τη βαθμολογία στην πρώτη τετράδα να διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΑΕΚ 54 β. σε 24 ματς

2. ΠΑΟΚ 52 β. σε 23 ματς

3. Ατρόμητος 47 β. σε 25 ματς

4. *Ολυμπιακός 47 β. σε 24 ματς

*Στους βαθμούς του Ολυμπιακού εκκρεμεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, η οποία αναμένεται την Τετάρτη.