Latest News

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Αυτές είναι 15 απίστευτες αλήθειες για το πορνό

Δείτε 15  αλήθειες για το πορνό που μάλλον δεν ήξερες και θα αφήσουν με το...στόμα ανοικτό!


1. Κάθε δευτερόλεπτο που περνά, 28.258 χρήστες γίνονται δέκτες πορνογραφικού υλικού στο ίντερνετ. Μέχρι να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο 200.000 περίπου άνθρωποι θα έχουν ανοίξει ένα νέο βίντεο πόρνο.
2. Πρόσφατη έρευνα της Google έδειξε ότι 1 στους 5, παρακολουθούν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.
3. Υπάρχουν γυναίκες σκηνοθέτριες πορνογραφικών ταινιών και είναι και επιτυχημένες. Μπορεί το ποσοστό τους να ανέρχεται μόλις στο 8% ωστόσο υπάρχουν σκηνοθέτριες όπως η αμερικανίδα Μέισον που έχουν κερδίσει πληθώρα βραβείων και μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσια τους άνδρες συναδέλφους τους. Άλλωστε και η Σούζαν Σάραντον έχει δηλώσει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να σκηνοθετήσει πορνό για γυναίκες.
4. Το Pornhub, η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα κάθε χρόνο δημοσιεύει τα στατιστικά του και προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Το 2017 λοιπόν ανά ώρα επισκέπτονταν τη σελίδα κατά μ.ο. 3.375.000 άτομα σε όλον τον κόσμο.
5. Στις Η.Π.Α. κάθε 39 λεπτά παράγεται και μια καινούργια ταινία πορνό.
6. Τα οικονομικά δεδομένα της πορνοβιομηχανίας είναι τεράστια και την καθιστούν την πιο ακριβή σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα τα έσοδα της στις Η.Π.Α. ξεπερνούν αυτά των NBA και NFL μαζί. Με λίγα λόγια: Mia Khalifa > Lebron James.
7. Οι χρήστες δίνουν έμφαση κυρίως στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και δευτερευόντως στα γεννητικά τους όργανα.
8. Παγκοσμίως 1 στους 3 χρήστες είναι γυναίκα. Στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 21%, παραμένει όμως αρκετά υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι το πορνό θεωρείται από το ευρύ κοινό ανδροκρατούμενο.
9. Οι ελεύθεροι άνδρες στις Η.Π.Α. παρακολουθούν κατά μ.ο. λίγα περισσότερα από 40 λεπτά πορνό την εβδομάδα.
10. Το λεσβιακό είναι η Νο1 αναζήτηση παγκοσμίως. Όσο κι αν αναζητήσεις όπως «MILF» ή «Celebrity» προσπαθούν να σπάσουν την πρωτοκαθεδρία του, οι χρήστες δείχνουν σε παγκόσμιο επίπεδο μια προτίμηση στην κατηγορία «λεσβιακό».
11. Όσοι βλέπουν τακτικά πορνό είναι λιγότερο σεξιστές. Αυτό έδειξε τουλάχιστον έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο.
12. Περίπου 200.000 Αμερικανοί είναι εθισμένοι στο πορνό.
13. Έφηβοι ηλικίας 12-17 ετών θεωρούνται παγκοσμίως ως κύριοι δέκτες πορνογραφικού υλικού ενώ η πρώτη έκθεση σε αυτό γίνεται κατά μ.ο. στην ηλικία των 11.
14. Οι χρήστες αγαπούν να βλέπουν ακατάλληλες ταινίες στη δουλειά. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Forbes, 1 στους 4 άνδρες έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά πορνό στη δουλειά του.
15. Οι νέοι διαπαιδαγωγούνται σεξουαλικά κατά βάση από τις ταινίες πορνό. Αυτή η αλήθεια πρέπει ίσως να προβληματίσει κάποιους αφού οι ταινίες δεν σκηνοθετούνται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και οι νέοι και νέες μπορούν να αισθανθούν αδυναμία. Μάλιστα πέρυσι είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία στην Αμερική, με την πορνοστάρ Μονίκ Αλεξάντερ να προειδοποιεί τους γονείς ώστε να μην αφήνουν τα παιδιά τους να μάθουν το σεξ μέσα από το πορνό.