Latest News

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση του μακελάρη στη Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο ντοκουμέντo ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την αιματηρή επίθεση στο σχολείο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας, στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Σε ένα από αυτά, παιδιά που έχουν εγκλωβιστεί στις τάξεις τους, έχουν πέσει στο πάτωμα με την ελπίδα να γλιτώσουν. Ακούγεται «βροχή» από πυροβολισμούς.
 Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα λίγες ώρες μετά την επίθεση του 19χρονου μακελάρη Νίκολα Κρουζ σε σχολείο της Φλόριντα.
Όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα, ήθελε ο 19χρονος μακελάρης δράστης της επίθεσης στο Stoneman Douglas High School στο Πάρκλαντ της Φλόριντα που άφησε πίσω του 19 νεκρούς και τελικά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.
Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα για το 19χρονο μακελάρη. Φωτογραφίες με μαχαίρια, όπλα και στόχους έρχονται στη δημοσιότητα από το προφίλ του δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι αρχές είχαν απαγορεύσει στον Νίκολας Κρουζ να μπαίνει σε σχολείο με σακίδιο ενώ φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική .
Από τα 17 θυματά του, τα 12 πέθαναν μέσα σε ένα κτήριο του σχολείου, τα δύο έξω από αυτό, ένα στο δρόμο και δύο στα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν.«Το περίμεναμε» αναφέρουν συμμαθητές του 19χρονου.