Latest News

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Το τελευταίο αντίο στο Τζίμη Πανούση (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν από το νεκροταφείο της Νέας Μάκρης, τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος...
«έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 64 ετών.
Συντετριμένοι η σύζυγος του και τα παιδιά του που ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να μείνουν εκτός κοιμητηρίου.
Ο  ανατρεπτικός και αντισυμβατικός Τζίμης, εξέπνευσε καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο σπίτι του. Λίγο καιρό πριν είχε καταρρεύσει στη σκηνή του Κυττάρου και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
«Την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα σχετικά με τον χρόνο και τόπο της κηδείας.
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε μεγάλη θλίψη.
Ήδη στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη.
Παρόντες στον αποχαιρετισμό του "Τζιμάκου" είναι, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλί Ρασούλη,ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Γιάννης Γιοκαρίνης.
Στεφάνια στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη έχουν στείλει η μουσική σκηνή Κύτταρο όπου εμφανιζόταν τελευταία ο Τζιμης Πανουσης, το Εθνικό Θέατρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Λακης Λαζοπουλος, η Έλσα Αϊδίνη, ο Οργανισμός Δικαιωμάτων Τραγουδιστών Ερατώ και άλλοι.
Το παρόν στην κηδεία έδωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Βασίλης Λέκκας.