Latest News

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Θρίλερ με τον θάνατο μοντέλου! Βρέθηκε γυμνή – Έπεσε από τον 20ό όροφο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 18χρονης Ivana Smit, η οποία έπεσε από το παράθυρο του 20ού ορόφου ενώ διασκέδαζε σε πάρτι και...
προσγειώθηκε σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου.
Το νεαρό μοντέλο έπεσε γυμνό από το παράθυρο του 20ού ορόφου ενώ βρισκόταν σε πάρτι. 
Η ολλανδικής καταγωγής Ivana Smit είχε γίνει πολύ γνωστή στη Μαλαισία τα τελευταία 5 χρόνια. Είχε μετακομίσει εκεί με τους συγγενείς της όταν ήταν 5 χρονών.
Το μοιραίο βράδυ διασκέδαζε και επισκέφθηκε το διαμέρισμα ζευγαριού στις 5 τα ξημερώματα την περασμένη Πέμπτη. Αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα της γυμνό. Είχε πέσει από παράθυρο στον 20ό όροφο. Προσγειώθηκε στον 6ο όροφο του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή Jalan Dang Wangi.
Η αστυνομία αναφέρει πως δεν υπήρχαν εγκληματικά στοιχεία. Οι συντετριμμένοι γονείς της ωστόσο έφτασαν στη χώρα και έχουν έρθει σε επαφή με την Interpol για να απαιτήσουν έρευνα.
Ο παππούς της Hendrik Smit, που ζούσε στην Penang και μεγάλωσε την Ivana, δήλωσε ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσε από τον 20ό όροφο και το πτώμα βρέθηκε στον 6ο όροφο. «Βρέθηκε εκεί γυμνή. Που είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία στον θάνατό της.
Απαιτούν έρευνα από την Interpol
Φυσικά δεν πιστεύουμε την εκδοχή της αστυνομίας γιατί δεν μπορούν να μας δώσουν φωτογραφίες ή μια αναφορά από το σημείο. Ο πατέρας της Ivana έχει έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό πρέσβη και την Interpol».
Ο πατέρας της Marcel Smit υποστηρίζει πως η Ivana, που δούλευε ως μοντέλο για τη Chanel και άλλα brands, είχε στείλει μήνυμα και selfie στο αγόρι της στις 7.25. Πριν βρεθεί νεκρή περίπου 7 ώρες αργότερα την περασμένη Πέμπτη.
«Περίπου στις 10 πρέπει να έπεσε από τον 20όροφο. Πώς είναι δυνατό; Είναι περίεργο που δεν βρέθηκε μέχρι τις 3. Είναι ψηλή, 1.81, αλλά το κάγκελο είναι 1.2 μέτρα. Μόνο αν σκύψεις πέφτεις. Δεν έπεσε ούτε πήδηξε».
Σύμφωνα με την οικογένειά της, στο αίμα της βρέθηκαν αλκοόλ και έκσταση. «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της. Δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα», δήλωσε ο θείος της Fred Agenjo.