Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ξανά μαζί οι Spice Girls για νέο άλμπουμ και TV Special το 2018! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΑ)


Το πρώην διάσημο βρετανικό συγκρότημα Spice Girls ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο come back στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις...
το 2018.


The Spice Girls perform during the Closing Ceremony at the 2012 Summer Olympics, Sunday, Aug. 12, 2012, in London. (AP Photo/Kristy Wigglesworth)

Οι Baby (Emma Bunton), Scary (Melanie Brown), Ginger (Geri Horner), Sporty (Melanie Chisholm) και Posh (Victoria Beckham) θα επιστρέψουν όχι μόνο με νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ αλλά και με ένα κατάδικό τους TV Special κάπου μέσα στο 2018, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.
«Οι πέντε τους έχουν κάνει πολλές μυστικές συναντήσεις από το καλοκαίρι, και τελικά συμφώνησαν για μια επανένωση το 2018» είπε μια πηγή στη The Sun.
«Από ότι φαίνεται, θα δουλέψουν μαζί σε κάποια πρότζεκτ που περιλαμβάνουν ένα άλμπουμ και ένα TV Special που θα γιορτάζουν τις ‘Spice Girls’»
Η μεγάλη δυσκολία της υπόθεσης ήταν να πείσουν την Posh (Victoria Beckham) να συμφωνήσει, αφού πάντα είναι αυτή που είχε ενδοιασμούς για μια επανένωση». Το 2016 που είχε επιχειρηθεί πάλι η ένωση, οι Posh (Victoria Beckham)  και Sporty (Melanie Chisholm) αρνήθηκαν να συνεχίσουν.
Αυτή τη φορά όμως έχουν συμφωνήσει όλες.
«Το να κάνεις τη Βικτόρια να συμφωνήσει ήταν μία πρόκληση για όλους τους εμπλεκομένους, καθώς αυτή ήταν πάντα το άτομο που είχε ενδοιασμούς για μια επανένωση. Το γεγονός ότι ‘ανέβηκε στο πλοίο’ τώρα δείχνει πόσο πιο κοντά έχουν έρθει οι κοπέλες πρόσφατα».
Τα πέντε μέλη λέγεται πως ήρθαν πιο κοντά τους τελευταίους μήνες έπειτα από τον ερχομό του μωρού της Geri και του δύσκολου διαζυγίου της Mel B,από τον πρώην σύζυγό της Stephen Belafonte.