Latest News

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Σοκ! Επίθεση κανίβαλου: Έφαγε τη μύτη και τα αυτιά μιας γυναίκας! (Σκληρές Εικόνες)


Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του διεστραμμένου κανίβαλου που έφαγε τη μύτη της και τα αυτιά της 41χρονης νοσοκόμας...Irina Goncha.
Η γυναίκα έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Anatoliy Ezhkov, καθώς ο Ρώσος «Χάνιμπαλ» απέτυχε να τη στραγγαλίσει και άρχισε να τρώει το πρόσωπό της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ρωσικών μέσων ενημέρωσης οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω ίντερνετ σε έναν ιστότοπο γνωριμιών και εκείνος της πρότεινε να περάσουν μια ρομαντική βραδιά στον ξενώνα Kurgan, στην κεντρική Ρωσία.

Ο 45χρονος Anatoliy Ezhkov αφού σέρβιρε αρκετό αλκοόλ στην άτυχη γυναίκα για να τη μεθύσει, άρχισε να την χτυπά μέχρι που την έριξε αναίσθητη. Στη συνέχεια, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε ήταν που ο διεστραμμένος 45χρονος, που πιστεύεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, άρχισε να τρώει τα αυτιά, τη μύτη και τα άκρα των δακτύλων της. Η δοκιμασία της 41χρονης κράτησε τέσσερις ώρες. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν την αστυνομία.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. Διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση και είχε σοβαρές πληγές στο σώμα της.

Η αιματηρή επίθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Ρωσία, αφού σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο διεστραμμένος κανίβαλος μετά τη σύλληψή του φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του στο δικαστήριο.