Latest News

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η καλλονή νέα Μις Αμερική τα έβαλε με τον Τραμπ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Την 23χρονη, Κάρα Μαντ από τη Βόρεια Ντακότα επέλεξαν ως νέα Μις Ηνωμένες Πολιτείες, στα καλλιστεία της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, στο Ατλάντικ Σίτυ, την ώρα που ο τυφώνας Ίρμα, σάρωνε την πολιτεία... της Φλόριντα.
Στα καλλιστεία έλαβαν μέρος συνολικά 51 διαγωνιζόμενες, μία για κάθε αμερικανική πολιτεία και μία από την περιοχή Κολούμπια, όπως συνηθίζεται στους διαγωνισμούς ομορφιάς των ΗΠΑ.
Για να κερδίσει το στέμμα η Μαντ έπρεπε να ξεχωρίσει σε μια σειρά από διαγωνισμούς, με μαγιό, με τουαλέτες, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις των κριτών. Η τελευταία, και όπως φαίνεται καθοριστική ερώτηση, έγινε από την Μαρία Μενούνος, η οποία ρώτησε την υποψήφια αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την Συμφωνία των Παρίσων για την Κλιματική Αλλαγή.  Η Μις Βόρεια Ντακότα, απάντησε σαφώς ότι η απόφαση ήταν λανθασμένη κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.
Το στέμμα στην δακρυσμένη νικήτρια φόρεσε η προηγούμενη Μις Αμερική, η Σάβι Σιλντς από το Αρκάνσας, εν μέσω χειροκροτημάτων και πανηγυρισμών από το κοινό.
Στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού πέρασαν οι Βόρεια Ντακότα, Μιζούρι, Τέξας, Νιου Τζέρσεϊ και Περιοχή Κολούμπια, ενώ φιναλίστ ήταν η Μις Μιζούρι.