Latest News

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Έκκληση από ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η φωνή μας είναι αρκετή»! (ΕΙΚΟΝΑ)

Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να στηρίξει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και να τη σπρώξει στη νίκη επί του Ολυμπιακού μονάχα με...
πάθος και φωνή, έκανε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Με ανάρτηση στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε το σύνθημα για τη συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Στάδιου απόψε, στο μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες και ζήτησε μονάχα φωνή και κανένα «παρατράγουδο».


Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «καυτό» ΟΑΚΑ ως ευκαιρία να αποκτήσει από νωρίς ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Μπορεί απόψε να συμπληρώνεται απλώς το 1/6 του πρωταθλήματος και να υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, ωστόσο στις τάξεις της ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1) αντιμετωπίζεται ως μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης η «Ένωση» θα αποσπαστεί στο +5 από τον βασικότερο ανταγωνιστή της για τον τίτλο και επιπλέον θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια στους «ερυθρόλευκους».
Σύμμαχος της ΑΕΚ πέρα από την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και το σερί νικών της θα είναι και ο κόσμος της. Μέχρι χθες είχαν διατεθεί περίπου 25.000 εισιτήρια και αν συνυπολογιστούν τα περίπου 10.000 διαρκείας αλλά και όσοι θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ σήμερα, γίνεται αντιληπτό πως αναμένονται 40.000, ίσως και περισσότεροι, φίλαθλοι στο γήπεδο.