Latest News

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Φρίκη: Δολοφόνησαν ζευγάρι και προσπάθησαν να το εξαφανίσουν με χημικά


Μπροστά σε θέαμα βγαλμένο από τα πιο αρρωστημένα βιβλία τρόμου βρέθηκαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού, καθώς... στο υπόγειο του σπιτιού βρέθηκαν δύο πτώματα βουτηγμένα σε χημικά προκειμένου να διαλυθούν και να εξαφανιστούν.
 
Η εφιαλτική αποκάλυψη έγινε στην πόλη Μισούλα της Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου η αστυνομία συνέλαβε την 23χρονη Τίφανι Πιρς και τον Ογκάστους Στάντινγκροκ, 26 ετών, ενώ μέσα σε πλαστικές μπανιέρες ανακάλυψε δύο πτώματα σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης, βουτηγμένα σε χημικά που επιτάχυναν τη διαδικασία.
Πληροφορίες από τις καταθέσεις της συγκατοίκου της Πιρς αναφέρουν ότι εκείνη και ο Στάντινγκροκ έφεραν στο σπίτι τους ένα ζευγάρι, το οδήγησαν στο υπόγειο και εκεί του επιτέθηκαν με μαχαίρια και σκότωσαν τα δύο άτομα. Η συγκάτοικος φέρεται να ανέφερε ότι βρήκε τους δύο θύτες στο μπάνιο του σπιτιού, την ώρα προσπαθούσαν να ξεπλύνουν αίματα από πάνω τους.
 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του δαιμονικού ζευγαριού αναφέρει ότι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο και ευθύνη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η εγγύησή τους ορίστηκε στα 2 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα