Latest News

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Βίντεο-σοκ! Η μοιραία σούζα μοτοσικλετιστή!


Την στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, κατέγραψε μια κάμερα που έφερε επάνω του, για να καταγράψει τις ικανότητές του ως αναβάτη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η οικογένειά του αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει άλλους οδηγούς και να τους κάνει να είναι προσεκτικότεροι στον τρόπο που οδηγούν, δημοσιοποιώντας το βίντεο.
Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται δύο μοτοσικλετιστές να κινούνται μπροστά από αυτόν που φέρει την κάμερα πάνω του, όχι με υψηλή ταχύτητα. Ξαφνικά, αυτός που φέρει την κάμερα ανασηκώνεται και καταλαβαίνουμε πως κάνει σούζα – κάτι που άλλωστε επιβεβαίωσαν μάρτυρες μετά το δυστύχημα.
Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο μοτοσικλετιστής χάνει τον έλεγχο, περνάει στο αντίθετο ρεύμα και το τελευταίο πράγμα που βλέπουμε στο πλάνο πριν μαυρίσουν όλα, είναι ένα πολύ κοντινό του αυτοκινήτου που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση και παρασύρει την μηχανή…
Η αστυνομία του Σάσεξ της Βρετανίας, με την υποστήριξη της οικογένειας του θύματος, χρησιμοποιεί το βίντεο αυτό με σκοπό να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερους γίνεται.