Latest News

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ολομέτωπη επίθεση Μητσοτάκη για οικονομία, διαφθορά, δικαιοσύνη και το… 5-0!


«Το χειρότερο είναι ότι η εξουσία σας έχει διαφθείρει πολιτικά και έχετε αποκτήσει ανοσία σε βαθιά αντιπολιτευτικές πρακτικές» είπε απευθυνόμενος στον Αλεξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από...
το βήμα της Βουλής στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, που διεξάγεται  μετά από αίτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
«Ασκείτε πίεση στην δικαιοσύνη δημόσια και χωρίς ντροπή. Δεν ειναι πολιτικά ανεύθυνος αλλά και θεσμικά χυδαίος ο Πολάκης. Εσείς γνωρίζετε το γιατί τον καλύπτετε. Κάποιος καλοπροαίρετος θα μπορούσε να αποδώσει τις επιθέσεις του στον καύσωνα. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη στοιχείωση για να ξέρετε ότι δεν ξεπερνιούνται οι θεσμοί αλλά υπάρχουν για να συγκρατούν την εξουσία από τις αυθαιρεσίες» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εξηγήσεις για τον Πάνο Καμμένο
«Μπορεί ο κ. Καμμένος να χρησιμοποιεί στρατιωτικά ελικόπτερα σαν να είναι το χόμπι και το παιχνίδι του; Υπουργός Άμυνας ευνομούμενης δημοκρατικής χώρας να έχει αλλεπάλληλες συνομιλίες με ισοβίτη; Πότε έχουν ξαναγίνει αυτά στην χώρα μας; Όποιος εμπλέκεται σε αξιόποινες υποθέσεις πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου. Σε μια δημοκρατία όμως κ. Τσίπρα το αποφασίζει η δικαιοσύνη. Ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στην συμφωνία είπε πως «η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά έσπευσε να δει επιτυχίες εκεί που δεν υπάρχουν»
«Στόχος λέγατε είναι να κλείσει σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση, να μπει η Ελλάδα στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων, να οριστικοποιηθούν τα μέτρα απομείωσης του χρέους και να είμαστε σε θέση να αποκλιμακώσουμε το ύψος των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2,5% για το 2019 και στο 2% για το 2020. Αποτύχατε σε όλα. Πραγματικότητα – Τσίπρας: 5-0» είπε χαρακτηριστικά.