Latest News

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ντόναλντ Τραμπ προς Σάλμα Χάγιεκ: «Ο φίλος σου δεν είναι αρκετά καλός για σένα, πρέπει να έρθεις μαζί μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η διάσημη μεξικανή ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την φλερτάρισε πριν ακόμη γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η μεξικανή ηθοποιός δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να την φλερτάρει πριν γίνει πρόεδρος, αν και είχε δεσμό. Η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε αυτό το γεγονός το περασμένο φθινόπωρο, αυτή τη φορά αποκάλυψε περίεργες λεπτομέρειες.
Ο παρουσιαστής του «The Daily Show» έδειξε ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίον την φλερτάρισε ο Τραμπ και η Χάγιε απάντησε αστειευόμενη «σίγουρα δεν προσπάθησε να απαγάγει», αναφερόμενη σε απρεπείς δηλώσεις που διέρευσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Οι πλούσιοι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν στις γυναίκες, είχε υποστηρίξει ο μεγιστάνας.
Έγινε φίλος με τον σύντροφό της και έκτοτε ουδέποτε του μίλησε
Στη συνέχεια η Χάγιεκ είπε ότι κάποια στιγμή, σε μια τελετή που είχε πάει συνοδευόμενη από τον τότε σύντροφό της, κρύωσε και ο Τραμπ ήρθε και της φόρεσε το σακάκι του. Μετά από αυτό άρχισε να μιλά με τον σύντροφό της, «έγινε φίλος του» και στη συνέχεια «τον κάλεσε σε δείπνο».
Στη συνέχεια ο Τραμπ κάλεσε το ζευγάρι σε ένα ξενοδοχείο του στο Ατλάντικ Σίτι και ζήτησε –αυτή τη φορά- τα τηλέφωνα και των δύο. Από τότε μίλησε αρκετές φορές με την Χάγιεκ και ποτέ με τον τότε σύντροφό της.
Κάποια ημέρα ο Τραμπ τηλεφώνησε στην Χάγιεκ για να την προσκαλέσει και όταν αυτή τον ρώτησε αν ο φίλος θα μπορούσε να την συνοδεύσει, η απάντηση ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός «δεν είναι αρκετά καλός για σας». «Δεν είναι σημαντικός, δεν είναι αρκετά μεγάλος για σένα, θα πρέπει να έρθεις μαζί μου», τόνισε η Χάγιεκ ότι της είπε ο Τραμπ, προκαλώντας το γέλιο του ακροατηρίου.