Latest News

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

#survivorGR: Ποιος κερδίζει στην Ελληνοτουρκική τιτανομαχία– Αυτοί οι παίκτες των Τούρκων ξεχωρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)



Έλληνες παίκτες εναντίον Τούρκων παικτών στο...
Survivor.

Η παραγωγή του ριάλιτι δεν μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί το γεγονός πως τα παιχνίδια των δύο χωρών γίνονται σε απόσταση αναπνοής το ένα με το άλλο κι έτσι απόψε το βράδυ ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει το... ματς της χρονιάς.
Οι ομάδες διάσημων και μαχητών των δύο χωρών θα ενωθούν, ώστε να προκύψουν οι «dream teams» των δύο παιχνιδιών. Οι ομάδες θα αποτελούνται από επτά παίκτες η κάθε μία (πέντε άντρες και δύο γυναίκες) και για τους Έλληνες, που θα είναι η μπλε ομάδα οι δεδομένοι που θα παίξουνείναι ρεις από τους μαχητές και δύο διάσημοι.
Συγκεκριμένα την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Για την Τούρκικη ομάδα, ο πιο δυνατός παίκτης θεωρείται ο μποξέρ, Adem Kılıçcı, που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι χάρηκε πολύόταν έμαθε γι' αυτόν τον αγώνα «'Έχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουνα να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».
Ο Τούρκος μποξέρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε προβλήματα μετά από έλεγχο ντόπινγκ.
Ο Adem Kılıççı θεωρείται ο… Γιώργος Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor όμ,ως δεν είναι ο μόνος δυνατός παίκτης. Ένας επίσης πολύ δύσκολος αντίπαλος για τους Έλληνες θα είναι και ο πρώην διεθνής Τούρκος, ποδοσφαιριστής İlhan Mansız που θεωρείται παίκτης-είδωλο για την Μπεσίκτας.
Ήδη «ανέβηκε» στο διαδίκτυο το πρώτο αγώνισμα του Survivor στη δοκιμασία Έλληνες εναντίων Τούρκων.
Όπως βλέπουμε, την ελληνική ομάδα εκπροσωπεί ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος όμως χάνει από τον Τούρκο αντίπαλο του.


Τελικά στην πρώτη αναμέτρηση, σύμφωνα με τις διαρροές, οι Τούρκοι κερδίζουν με 10 -7 τους Έλληνες και θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό...