Latest News

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

"Κόλαση" από εκρήξεις σε συναυλία στο Μάντσεστερ (ΕΙΚΟΝΑ+ΒΙΝΤΕΟ)


Σκηνές πανικού από εκρήξεις στο Manchester Arena σε συναυλία της Ariana Grande στο....
Μάντσεστερ.
Δεκαεννέα νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια εμφάνισης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.
Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και παιδιά, που παρακολουθούσαν τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

 Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκατοντάδες έφηβοι έχουν μεταφερθεί σε παρακείμενο ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρις ότου ηρεμήσει η κατάσταση και ειδοποιηθούν οι γονείς τους.
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ανέφερε ότι αντιμετωπίζει το γεγονός ως αντιτρομοκρατική ενέργεια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Οι αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν τους δεκάδες αιμόφυρτους θεατές οι οποίοι θα διακομιστούν στα νοσοκομεία της βρετανικής πόλης.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ακούστηκαν κρότοι ή κατ'  άλλες μαρτυρίες εκρήξεις που είχαν σαν συνέπεια ο κόσμος να αρχίσει να τρέχει έντρομος προς την έξοδο.


Αρχικά, η βρετανική αστυνομία είπε ότι είχε κληθεί για ένα επεισόδιο στο στάδιο, αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες εκτός από μία ανάρτηση στο Twitter που προειδοποιεί τον κόσμο "να παραμείνει μακριά από την περιοχή".