Latest News

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μαίρη Τσώνη: Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά στέκια η είδηση του θανάτου της νεαρής ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη...

 Τα αίτια του θανάτου της 30χρονης παραμένουν αδιευκρίνιστα, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση που είχει η αστυνομία από το ΕΚΑΒ, η ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει το πρωί της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.
«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να στο κέντρο του ΕΚΑΒ η 30χρονη ηθοποιός ενημερώνοντας δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνση του σημείου που βρισκόταν στα Εξάρχεια.
Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια, την πόρτα άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος ήταν φοβισμένος και ενημέρωσε ότι η νεαρή είχε χάσει τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ηλικιωμένο άντρα, 84 ετών, η νεαρή ηθοποιός τον βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.
Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο περίεργο.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για τον θάνατο της καλλιτέχνιδος που όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ παραμένει άγνωστο αν η οικογένειά της θα ζητήσει νεκροψία -νεκροτομή.
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου για τη Μαίρη Τσώνησυναδέλφου της, Βασιλικής Τρουφάκου. 
«Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει. Ίσως, πάλι, γιατί ήταν στ' αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Γεια σου, Μαίρη, κορίτσι μου».