Latest News

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αυτή ίσως είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο - Ζητούν 12 άτομα και πληρώνουν 2.500 ευρώ το μήνα


Οι ιδρυτές της World Life Experience δημοσίευσαν ότι ζητούν 12 ανθρώπους για να ...μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να προωθήσουν τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης.
Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της World Life Experience έχει αναρτηθεί αγγελία που αναφέρει:
 Δίνεται μηνιαίος μισθός 2.500 ευρώ για την πραγματοποίηση τακτικών ταξιδιών σε όλο τον κόσμο για ένα χρόνο. Και τα άλλα έξοδα καλύπτονται από το πρόγραμμα.
Ζητούνται έξι γυναίκες και έξι άνδρες ηλικίας μεταξύ 20 και 35 ετών, οι οποίοι θα επισκεφθούν 40 χώρες στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική και Ωκεανία στην διάρκεια ενός έτους.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ταξιδεύουν σε ομάδες και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από κάθε χώρα με την δημοσίευση κειμένων ή οπτικού υλικού στην ιστοσελίδα της World Life Experience, ενώ στη συνέχεια μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και από τις προσωπικές τους ιστοσελίδες στα μέσα μαζικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με την περιγραφή της προσφοράς, οι κύριες δραστηριότητες των ταξιδιωτών θα περιστρέφονται γύρω από τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και την κοινωνική ευθύνη.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει την «κοινωνική ευθύνη με απευθείας δωρεές σε διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις» και τη συνεργασία με τοπικούς φορείς.
Οι εθελοντές πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα που είναι δημοσιευμένη του ιστότοπου. Η ομάδα των συμμετεχόντων θα αρχίσει το γύρο του κόσμου από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.