Latest News

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ζοφερή κατάσταση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο


Ζοφερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο...
από την Επιτροπή Μελών για τη Σωτηρία του Πειραϊκού Συνδέσμου, η οποία σε ανακοίνωση καταγγελία σημειώνει τα εξής:


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
----------------------------
Αγαπητά Μέλη του Πειραϊκού Συνδέσμου,
Έχοντας πλήρη συναίσθηση  σχετικά με τα πρόσωπα και τις ενέργειες που διαμόρφωσαν την σημερινή ζοφερή κατάσταση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο το κορυφαίο Πνευματικό φορέα του Πειραιά και με πλήρη ευθύνη των πράξεών μας αποφασίσαμε τα ακόλουθα με γνώμονα πάντα  το συμφέρον του Πειραϊκού Συνδέσμου το οποίο με συνέπεια ακολουθήσαμε επί σειρά ετών.
  1. Να δηλώσουμε με την αποχή μας από την Γενική Συνέλευση,  την  αποδοκιμασία προς την απερχόμενη Διοίκηση την οποία θεωρούμε κατά ένα μέρος  συνέχεια και συνυπεύθυνη των Διοικήσεων εκείνων, οι οποίες έφεραν τον Πειραϊκό Σύνδεσμο στην παρούσα κατάσταση.
  2. Να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια  και την λύπη μας για τον τρόπο  με τον οποίο η απερχόμενη Διοίκηση αντιμετωπίζει τον καταιγισμό των διώξεων από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη για βαρύτατες πράξεις οι οποίες έτρωσαν το κύρος και την ιστορία του Συνδέσμου.
Δεν μπορείτε κύριοι και κυρίες να σας φτύνουν και να λέτε ότι ψιχαλίζει.
Δεν μπορείτε κύριοι και κυρίες να πηγαινοέρχεστε στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία και να προσποιείσθε ότι κάνετε περίπατο αναψυχής
  1. Να δηλώσουμε ότι  είμαστε παρόντες στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση- αποκατάσταση-ανασύσταση και επαναφορά του Συνδέσμου στην πορεία που χάραξαν οι Ιδρυτές του.
Αυτό είναι  πλέον πασιφανές ότι θα μπορεί να γίνει μόνο αν σημερινή Διοίκηση που βαρύνεται με τεράστιες ευθύνες για την κατάντια του Πειραϊκού περάσει στο περιθώριο και αποκοπεί οριστικά από τον κορμό των Μελών του Συνδέσμου που κάποτε λάμπρυνε την πόλη του Πειραιά.

Δεν συμμετέχουμε σε καμία εκλογική διαδικασία Γενική Συνέλευση και εκλογές μέχρι να αντιληφθούν οι καταστροφείς του Πειραϊκού ότι δεν έχουν καμία θέση στο Σύνδεσμο.
Ποιος θα πληρώσει τα εκατοντάδες  χιλιάδες ευρώ που ζητάει το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΧΩΔΕ που εξαφανίστηκαν και τα κτίρια έμειναν ερείπια; Κανένας δεν θα ξεφύγει  από όσους  έχουν ευθύνες.
Ήδη στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα και δίνει παρόν στην Αστυνομία. Έπονται και οι επόμενοι  που θα φορέσουν βραχιολάκια.
Μείνετε μακριά από τους γκρεμιστές και καταστροφείς του ιστορικού ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 4 Απριλίου 2017
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ    ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ