Latest News

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Survivor»H διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ αποκαλύπτει : «Τρώνε καλά πριν από κάθε αγώνα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ,  μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ρωτήθηκε αν οι παίκτες των δύο ομάδων, των «Διάσημων» και των «μαχητών» τρώνε κάτι άλλο εκτός από τις καρύδες, το ρύζι, τις πατάτες και τα έπαθλα φαγητού που βλέπουμε στις οθόνες μας.

«Τα παιδιά τρώνε καλά, δηλαδή, τρώνε φρούτα και φυσικούς χυμούς πριν από κάθε αγώνα», 
αποκάλυψε στον ''αέρα'' της εκπομπής η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Τα έπαθλα φαγητού στο ριάλιτι επιβίωσης

Τα έπαθλα φαγητού είναι από τα πιο σημαντικά στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» καθώς βοηθούν τους παίκτες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους. Οι «Διάσημοι» και οι «μαχητές» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχουν δώσει σκληρές μάχες για ένα burger ή μία τυρόπιτα.

Η ομάδα των «μαχητών» έχει σημειώσει τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα που έχει «πεινάσει» περισσότερο. Οι μαχητές έχουν κερδίσει τα έπαθλα του μελιού, του μουσακά, των κρουασάν και του κοτόπουλου, το οποίο τους δόθηκε χτες.

Από την άλλη, οι «Διάσημοι» έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού, πατάτες, κλαμπ σάντουιτς, τυρόπιτα, burger, hot dog και παστέλια.