Latest News

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα στην αστυνομία: «Σκότωσα τη γυναίκα και τα παιδιά μου και αυτοκτονώ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, από άνδρα ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία για να ομολογήσει ότι ....σκότωσε τα δύο παιδιά του και τραυμάτισε τη γυναίκα του και ότι ετοιμαζόταν θα θέσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
 
Το φρικτό περιστατικό συνέβη στο Σικάγο και, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία και έσπευσε στη διεύθυνση που έδωσε ο άνδρας, σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε αποτρόπαιο θέματα.
 
Τα δύο κορίτσια της οικογένειας, 16 χρονών, κείτονταν νεκρά, όπως και ο 48χρονος πατέρας, ενώ η 46χρονη μητέρα ήταν σοβαρά τραυματισμένη και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη γυναίκα, όσο ο σύζυγός της ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στην τραγωδία, είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία, ουρλιάζοντας: «Θεέ μου, ο άντρας μου σκότωσε τα παιδιά μας! Οι κόρες μας είναι νεκρές!».
 
Στο ηχητικό του τηλεφωνήματος που η αστυνομία του Σικάγο έδωσε στη δημοσιότητα, ο σύζυγος ακούγεται να λέει στη σύζυγό του «θέλω να ζήσεις για να υποφέρεις όπως κι εγώ». Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο και τα δύο κορίτσια ζούσαν με τον πατέρα τους και η αστυνομία εκτιμά ότι το αιματηρό περιστατικό αποτελεί οικογενειακό δράμα.