Latest News

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Θέλετε να πάρετε... προαγωγή; Κάντε περισσότερο σεξ!


Θέλετε να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας; Τότε δοκιμάστε να κάνετε... περισσότερο σεξ!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Όρεγκον Στέιτ, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτήν την εβδομάδα, καθώς συμπεραίνει ότι οι εργαζόμενοι, που κάνουν έρωτα τη νύχτα με τους συντρόφους τους, είναι πολύ πιο αποδοτικοί και καλύτεροι στη δουλειά τους το επόμενο πρωί.

Η εξήγηση, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στο γεγονός ότι μια καλή σεξουαλική ζωή δίνει στους ανθρώπους αυξημένα επίπεδα ενέργειας και μειώνει το στρες, με αποτέλεσμα να είναι πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους.

Δεν είναι όμως μόνο ένα το όφελος μιας καλής, υγιούς σεξουαλικής ζωής. Μετρήστε ακόμα: το σεξ βελτιώνει τον ύπνο, μειώνει την αρτηριακή πίεση, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, αλλά και τις αντοχές του οργανισμού στον πόνο. Φυσικά, το κυριότερο όφελος είναι ότι το σεξ κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πείτε «όχι» σε μια... καυτή ερωτική βραδιά με τον/την σύντροφό σας, προφασιζόμενοι/προφασιζόμενες ότι την επόμενη μέρα πρέπει να ξυπνήσετε νωρίς, γιατί έχετε πολλή δουλειά, ξανασκεφτείτε το. Μήπως είναι καλύτερα να σβήσετε τα φώτα και να.. πηδήξετε στο κρεβάτι με το ταίρι σας;