Latest News

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δασκάλα έκανε σεξ με τον 14χρονο μαθητή της και την άφησε έγκυο! (ΕΙΚΟΝΑ)


Μία 27χρονη δασκάλα διατηρούσε σχέση με έφηβο μαθητή της και αντάλλασε μαζί του γυμνές selfie και μηνύματα...
σεξουαλικού περιεχομένου.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της μετά από καταγγελία που έκαναν οι διευθυντές του Λυκείου που είχαν μάθει ότι μια δασκάλα έχει σχέση με μαθητή. 
Η 27χρονη Κάθριν Χάρπερ μάλιστα είναι έγκυος αλλά αρνείται να δώσει απαντήσεις στους αστυνομικούς για τον πατέρα του παιδιού.
Από την έρευνα προέκυψε πως το ζευγάρι είχε σεξουαλικές επαφές στο σπίτι του μαθητή όταν έλειπαν οι γονείς του, ενώ κατανάλωναν αλκοόλ και έκαναν στριπτίζ. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για τις συναντήσεις τους.
Η 27χρονη ήρθε για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή με τον μαθητή της τρίτης Γυμνασίου στις αρχές του Ιουνίου ενώ η σχέση τους διακόπηκε στα τέλη Ιουλίου του 2016. Η νεαρή είναι οχτώ μηνών έγκυος και γι αυτό τον λόγο οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν αν το παιδί είναι του μαθητή της. Από το κινητό του νεαρού προκύπτει πως το ζευγάρι είχε επικοινωνήσει ακόμα 76 φορές μετά τον χωρισμό του.
Η Χάρπερ ήταν προπονήτρια στις μαζορέτες σε σχολείο του Τέξας και μόλις κατηγορήθηκε για την σχέση που είχε με τον 14χρονο μετακινήθηκε σε άλλη πολιτεία. Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά την διάρκεια των μαθημάτων τένις στο σχολείο.
Οι πρώτες πληροφορίες για την ανάρμοστη σχέση είχαν έρθει από ανώνυμο σημείωμα στο σχολείο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η έρευνα τότε είχε κλείσει για να ανοίξει και πάλι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και πάλι λόγο ανώνυμου σημειώματος. Τελικά, οι διευθυντές έπειτα από επίμονες ερωτήσεις κατάφεραν να κάνουν τον μαθητή να μιλήσει και με δάκρυα στα μάτια να παραδεχτεί πως είχε κάνει σεξ με την 27χρονη.
Η Κάθριν Χάρπερ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων.