Latest News

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Απίστευτο περιστατικό σε νεκροταφείο: Έβγαλαν το πτώμα από το φέρετρο γιατί δεν είχαν πληρωθεί τα έξοδα κηδείας (ΒΙΝΤΕΟ)


Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία όταν οι νεκροθάφτες άνοιξαν το φέρετρο και κατέσχεσαν το πτώμα πριν ενταφιαστεί!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Γκάνα και συνέβη επειδή η οικογένεια του εκλιπόντος δεν είχε καταβάλει την αμοιβή υπηρεσιών στο νεκροτομείο.
Το βίντεο από το περιστατικό δείχνει δύο άνδρες να ανοίγουν το φέρετρο στο νεκροταφείο της Άκρα και να απομακρύνουν το πτώμα κρατώντας το στους ώμους τους. Οι άνδρες, φέρεται να είναι νεκροθάφτες, ενήργησαν όταν η οικογένεια του εκλιπόντος πήρε το πτώμα του από το νεκροτομείο χωρίς να καταβάλει αμοιβή 40 τσεντί (περίπου 9 δολάρια).
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, η κατάσταση επιλύθηκε όταν επενέβησαν οι πρεσβύτεροι της οικογένειας, επιτρέποντας έτσι να ολοκληρωθεί η ταφή.
Ο ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου, υπερασπίστηκε τους νεκροθάφτες, λέγοντας πως ήταν μέσα στα δικαιώματά τους να κατάσχουν το πτώμα και πως η οικογένεια θα έπρεπε να ενημερώσει ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αντί να κλέψει το πτώμα.