Latest News

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Άσλεϊ Γκράχαμ: Η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου είναι… plus size! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το περιοδικό «Love» έκανε την παραγωγή σε μια σειρά αισθησιακά βίντεο με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη για να αποχαιρετήσει την χρονιά που έφυγε και να υποδεχθεί το 2017. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή τη φορά ιστορία έγραψε το «plus size» μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ στον ρόλο της ζουμερής Τζέσικα Ράμπιτ.
H 28χρονη ζουμερή καλλονή έχει αποκτήσει φανατικό κοινό με τα κάλλη της. Στο εν λόγω αισθησιακό ασπρόμαυρο βίντεο που κυκλοφορεί, η Άσλεϊ Γκράχαμ ποζάρει φορώντας έναν στενό κορσέ και animal print leggings.
%ce%86%cf%83%ce%bb%ce%b5%cf%8a-%ce%93%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%87%ce%b1%ce%bc1
Το βίντεο έχει τίτλο «Who Framed Ashley Graham…» – παραπέμποντας στην Τζέσικα Ράμπιτ. H 28χρονη καλλονή από το Λίνκολν της Νεμπράσκα έχει φωτογραφηθεί για τη Βίβλο των ανδρών, το Sports Illustrated και έχει δηλώσει «Ξέρω ότι οι καμπύλες μου είναι σέξι και θέλω όλοι να το πιστέψουν και για τις δικές τους», δήλωσε το μοντέλο για αυτή την πρωτοποριακή κίνηση του SI.
%ce%86%cf%83%ce%bb%ce%b5%cf%8a-%ce%93%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%87%ce%b1%ce%bc2
Πάντως, η ίδια δεν διστάζει να ποστάρει στο Instagram με μαγιό και εσώρουχα, ακόμα και στην πασαρέλα! Η Γκράχαμ κατάγεται από το Λίνκολν της Νεμπράσκα, είναι μελαχρινή και έχει ύψος 1.75. Στο χώρο της είναι τρομερά επιτυχημένη, ενώ πέρα από το μόντελινγκ ασχολείται έντονα και με τις φιλανθρωπίες. Το Sports Illustrated τη φιλοξένησε στις σελίδες του σπάζοντας το όριο των… 50 κιλών, ενώ το μοντέλο έγινε και το πρόσωπο της καμπάνιας γνωστής εταιρείας μαγιό. Το σλόγκαν της καμπάνιας; «Curves in Bikinis», δηλαδή καμπύλες στα μαγιό.


backstage24.gr/