Latest News

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Παντελή Παντελίδη: Η ανάρτηση της μάνας και του αδελφού (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η οικογένεια Παντελίδη έκανε τα πρώτα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τον Παντελή της...
Η μητέρα του άτυχου τραγουδιστή πονά  για το παιδί της που έφυγε από τη ζωή .
Η Αθηνά Παντελίδη μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε μία σπαρακτική ευχή.
«Μίλησα τηλεφωνικώς με τη μάνα του Παντελίδη λίγο πριν βγούμε στην εκπομπή και μου είπε «εάν μου έλεγαν με τα ίδια μου τα χέρια να ξεριζώσω την καρδιά μου για να είναι εδώ ο Παντελής μου θα το έκανα αυτή τη στιγμή...» είπε χαρακτηριστικά 
Η ίδια μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο  facebook μία ώρα μετά την πρωτοχρονιά με μια φωτό του Παντελή και έγραψε καλή  χρονιά ψυχή  μου 
  Ακόμη και η βασιλόπιτα που έκοψαν είχε πάνω χαραγμένα τα αρχικά του καλλιτέχνη που έφυγε πολύ νωρίς από την ζωή. «Μόνο Παντέλος 2017», έγραφε η πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. 
Πολύ συγκινητική όμως ήταν και η ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης για τον αδελφό του που σκοτώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2016.
«Να είσαι καλά εκεί που είσαι τυπάρα. Πρώτη φορά που θα κάνουμε αλλαγή χώρια!!! Λείπεις σε όλους να ξέρεις πάρα πολύ! Η αγάπη που μας δίνει ο κόσμος χάρη σε σένα είναι αφάνταστη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία, ευτυχία. Ό, τι καλύτερο για τον καθένα. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ρε Παντέλο!!! 2017!!! Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές με τις κομματάρες που έχεις να βγάλεις ακόμα», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του.