Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Απίθανη γκάφα του Λευκού Οίκου – Μπέρδεψαν την Τερέζα Μέι με πρώην πορνοστάρ


Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι υπεύθυνοι του Λευκού Οίκου, καθώς στην προαναγγελία τους για την επίσκεψή της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, στις ΗΠΑ...
έκαναν ένα ολέθριο ορθογραφικό λάθος που παραπέμπει σε ροζ ταινίες.

Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ενόψει της συνάντησης της Βρετανίδας πρωθυπουργού με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγράφεται τρεις φορές λάθος το μικρό όνομα της Μέι.
Αντί για Theresa May, όπως ειναι κανοκικά το όνομα της της Βρετανίδας πρωθυπουργού, αναγράφεται ως Teresa May.
Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αγγλικό Τύπο που ανακάλυψε πως το όνομα που γράφτηκε λάθος ανήκει σε πορνοστάρ:
«Μάλλον το προσωπικό του Λευκού Οίκου επηρεάστηκε από τη φήμη μιας γυναίκας που έχει παρόμοιο όνομα με αυτό της Βρετανίδας πρωθυπουργού. Πρόκειται για την Αγία Τερέζα της Καλκούτα, που είναι γνωστή ως Μητέρα Τερέζα», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του Guardian.
«Προφανώς, το προσωπικό δεν βοηθήθηκε και από το γεγονός ότι το όνομα δεν είναι τόσο δημοφιλές στις ΗΠΑ. Το όνομα Theresa δεν βρίσκεται στη λίστα με τα 1.000 πιο δημοφιλή ονόματα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2011», αναφερόταν επίσης στο δημοσίευμα.
Από την πλευρά της η Independent τόνισε «γκάφα λίγο πριν η πρωθυπουργός μιλήσει για τις «ειδικές σχέσεις» Βρετανίας – ΗΠΑ.
Το προσωπικό του Ντόναλντ Τραμπ έχασε ένα γράμμα από το όνομα της Μέι. Teresa May είναι το όνομα ενός πρώην τοπ μόντελ και πορνοστάρ, η οποία πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το «Λευκός Οίκος: Το σέξι βίντεο», ήταν το δηκτικό σχόλιο της εφημερίδας.