Latest News

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πώς θα καταλάβετε από το πρώτο ραντεβού ότι δεν αξίζει τον κόπο


Στο πρώτο ραντεβού όλα έχουν τη σημασία τους... Μπορεί να έχετε απέναντί σας έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα με "ΤΑ" προσόντα, όμως θα πρέπει να έχετε τις "κεραίες σας" ανοιχτές για να αποκωδικοποιήσετε την συμπεριφορά του. Εστιάστε στα έξι ακόλουθα σημεία για να μαντέψετε τις πραγματικές του προθέσεις, όπως τα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα "Bild".
 
1.Μονόλογος
 Αν αρχίσει να μονολογεί, να είναι φλύαρος, να μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του, τότε σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να βγαίνετε μαζί του. Αναζητήστε καλύτερα αλλού την αγάπη.  
2. Έπαρση
Φυσικά, στο πρώτο ραντεβού θέλουμε να εντυπωσιάσουμε τον άλλο, όμως το να κάνει κανείς συνεχώς επίδειξη, δεν είναι καθόλου σέξι.
 
3.Εμμονή στο κινητό
Όταν κοιτάζει συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο. Πράγματι, ζούμε σε μια εποχή στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κινητό, όμως στο πρώτο ραντεβού, ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου, θα πρέπει να σε κοιτάζει στα "μάτια".
4.Αγένεια
Όταν δεν ανοίγει την πόρτα για να περάσεις ή όταν περπατάτε στο δρόμο κι αυτός προπορεύεται και δεν σε περιμένει, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ασέβειας.
5. Το κεφάλαιο "πρώην" 
Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο, όμως η πρώην σύντροφος δεν έχει καμία δουλειά στο πρώτο ραντεβού. 
6. Σεξ
 Όταν στο πρώτο ραντεβού η συζήτηση περιστρέφεται κυρίως από θέματα σεξ , όπως να σε  ρωτάει αν έχεις κάνει ποτέ "τρίο" ή αν παίρνεις χάπι, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σοβαρή σχέση.