Latest News

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0: Ερυθρόλευκη καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ολυμπιακός έχασε γκολ με το τσουβάλι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα έβαλε μαζεμένα στο δεύτερο και επέστρεψε... στις επιτυχίες.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα την πρώτη τους εντός έδρας απώλεια (0-0 με την Κέρκυρα) και δεν θέλει να κάνει άλλα.. δώρα στους διώκτες του.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αρκετά καλοί όχι όμως και ουσιαστικοί με τον Ιντέγε να χάνει μία απίστευτη ευκαιρία στο 20' όπως και ο Μποτία στο 28'.

Ο Ιντέγε απέφυγε και τον Ναμάσκο αλλά άργησε να πλασάρει κι έδιωξε στη γραμμή ο Μουλόπουλος ενώ ο Μποτία αστόχησε από το ένα μέτρο στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 40' ο Ναμάσκο έδιωξε με εκπληκτικό τρόπο το πλασέ του Σεμπά, ενώ στο 45+2' ο Λεάλι αντέδρασε σωστά στο εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ του Μάντζιου.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Μπράουν Ιντέγε με ψαλιδάκι δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Στο 61' ο Γιακουμάκης βγαίνει στην κόντρα και μόνος απέναντι στον Λεάλι πλασάρει αστοχα.

Στο 69' ο Μιλιβόγιεβιτς με τεχνικό σουτ πετυχαίνει το 2-0 και σχεδόν με την σέντρα ο Φορτούνης σε εξαιρετική αντεπίθεση πετυχαίνει το 3-0!


Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Καρντόσο, Καμπιάσο, Ανδρούτσος, Βιάνα και Πάρντο
Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Τόνι Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μοσχονάς, Βασιλείου, Μάγκας, Γιακουμάκης, Μεντί, Καλτσάς και Παππάς.