Latest News

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αυτές είναι 4 αποστομωτικές απαντήσεις για τη θεία σου που σε ρωτάει «Εσύ, δεν βρήκες κανέναν ακόμη;»


Οι γιορτές πλησιάζουν και ένα είναι σίγουρο: Αν είστε μόνες θα βρεθείτε, το πιθανότερο, αντιμέτωπες, σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι, με εκείνη την αδιάκριτη θεία που σίγουρα θα σας ρωτήσει
«τι έγινε εσύ, ακόμη μόνη σου είσαι;».
Επειδή ούτε το οικογενειακό τραπέζι μπορείς να αποφύγεις, ούτε τη θεία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμαστείς. 
Δείτε τέσσερις τρόπους για να αντιμετωπίσεις την "αδιάκριτη θεία". 
  • Στρέψε αλλού την προσοχή
Σε ρωτάει η θεία σου γιατί είσαι μόνη σου; Στρέψε και εσύ την προσοχή αλλού. Πριν καλά καλά προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή της οπλίσου με όλο το νάζι που διαθέτεις και ρώτα την τιπς για το πώς μπορείς να βρεις τον άντρα της ζωής σου. 
  • Κάντην να μετανιώσει που σε ρώτησε
Αν είσαι αρκετά γενναία, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τελευταίο επεισοδιακό χωρισμό σου κάνοντας την θεία να μετανιώσει που σε ρώτησε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνει ποτέ το ίδιο λάθος στο μέλλον. 
  • Βάλτε τα κλάματα 
Αρχίστε τους αναστεναγμούς, δακρύστε λίγο και πείτε της με τρεμάμενη φωνή «συγνώμη, απλώς και εγώ αναρωτιόμουν το ίδιο ακριβώς πράγμα». 
  • Να είστε ειλικρινής 
Αν όλες αυτές οι μέθοδοι αποτύχουν τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από την ειλικρίνεια. Πείτε ότι κάτι παίζεται στη δουλειά και δεν έχετε χρόνο για τέτοια, ότι απολαμβάνετε να είστε με τους φίλους σας ή ότι δεν έχετε βρει ακόμη τον κατάλληλο. bovary.gr