Latest News

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου που από άστεγος έγινε εκατομμυριούχος! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Δεκατρία χρόνια πριν, ο Χαλίλ Ραφάτι ήταν άστεγος, εθισμένος στην ηρωίνη και αποστεωμένος, ζυγίζοντας μόλις 49 κιλά. Σήμερα είναι ...
εκατομμυριούχος!
Ο Ραφάτι είναι ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας μπαρ χυμών “SUNLIFE Organics”, η οποία από ένα μικρό κατάστημα πριν λίγα χρόνια έχει εξαπλωθεί από τη γενέτειρά της στο Μαλιμπού σε έξι διαφορετικές περιοχές του Λος Άντζελες.
Τα καταστήματα που ίδρυσε έχουν γίνει διάσημα για τις μεγάλες ουρές ανθρώπων που περιμένουν να αγοράσουν τους χυμούς τους, με ονομασίες όπως «το Ελιξίριο της ζωής» και «Ο Ευτυχισμένος».
39A6AFC600000578 0 image m 33 1477277997854
Σε πέντε μόλις χρόνια ο 46χρονος Ραφάτι, κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία εμπνευσμένη από τα ίδια υλικά που του έσωσαν τη ζωή.
Όταν ο Ραφάτι έφτασε για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, από το Τολέδο του Οχάιο, για να ξεφύγει από μια ζωή γεμάτη με στιγμές σεξουαλικής κακοποίησης, όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλύτερα. Και ο Ραφάτι βρήκε γρήγορα την επιτυχία στο Χόλιγουντ, ξεκινώντας τη δική του επιχείρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.
39A6AFF500000578 0 image m 32 1477277983184
Στους πελάτες του περιλαμβάνονταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Σλας των Guns N ‘Roses και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζεφ Μπρίντζες.
Όμως ο Ραφάτι, άρχισε παράλληλα να εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας και από εκεί «πήδησε» στο εμπόριο «έκσταση» και κεταμίνης. Ώσπου μια νύχτα δοκίμασε ηρωίνη, όπως ο ίδιος περιγράφει στα απομνημονεύματά υπό τον τίτλο «Ξέχασα να πεθάνω».
Όπως ήταν φυσικό γρήγορα εθίστηκε και παρά λίγο να πεθάνει εσκεμμένα από υπερβολική δόση το 2001, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μαλιμπού.
Παρότι οι γιατροί του έσωσαν τη ζωή, ο Ραφάτι ξαναβρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο την επόμενη χρονιά, όταν οι ένοπλοι εισβολείς πυροβόλησαν την πόρτα πίσω από την οποία κρυβόταν, καθώς βρισκόταν στο μπάνιο παίρνοντας ναρκωτικές ουσίες.Το 2003 βρήκε τον Ραφάτι να εκτίει ποινή σε φυλακή του Λος Άντζελες και είχε πια αγγίξει «τον πάτο όλων των πάτων», όπως ο ίδιος περιγράφει στο βιβλίο του.
«Δεν ήταν δυνατό να σκάψω πιο βαθειά, όλα τα φτυάρια μου είχαν σπάσει, είχα τελειώσει», γράφει».
Και αυτό το σημείο στάθηκε αφορμή να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την υγεία του, αλλά η στιγμή που άλλαξε τη ζωή του πραγματικά ήταν όταν ένας φίλος του τον έφερε σε επαφή με τον κόσμο των «χυμών και των superfoods».
j
Άρχισε να δημιουργεί τους δικούς του χυμούς για τους ασθενείς και το προσωπικό στο Κέντρο Αποκατάστασης Ριβιέρα, ένα σπίτι διαβίωσης για πρώην «χρήστες» που ο ίδιος άνοιξε στο Μαλιμπού το 2007.
Εκεί δημιούργησε ένα smoothie με βάση την μπανάνα, το οποίο ονόμασε ”Wolverine” και έμελε να αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της εταιρείας “Sun Life”.
39A6B06500000578 0 image a 18 1477277876671
Ο χυμός ήταν τόσο γευστικός και τονωτικός που το νέο άρχισε να διαδίδεται στην περιοχή του Μαλιμπού και το κέντρο αποτοξίνωσης άρχισε να γεμίζει με επισκέπτες που δεν είχαν καμία σχέση με τις εξαρτήσεις ουσιών. Τότε πλέον ο Ραφάτι κατάλαβε πως είχε έρθει η στιγμή να ιδρύσει την SUNLIFE Organics. Και το έκανε, με την οικονομική στήριξη ενός επαγγελματία «τζογαδόρου».
Η αποστολή του Ραφάτι ήταν απλή. Ήθελε «να προσφέρει αγάπη, να θεραπεύσει και να εμπνεύσει».
39A6BB2300000578 0 image m 29 1477277932148
Αυτές οι τρεις λέξεις είναι πλέον το μότο των μπαρ χυμών της SUNLIFE Organics, η οποία προσφέρει 32 είδη χυμών, ροφήματα πρωτεΐνης, και smoothies, αλλά και καφέ, παγωτά φρούτων με σιρόπι και παγωμένο γιαούρτι.
 Dailymail.co.uk