Latest News

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τέλος η ρουτίνα στο σεξ! Κάντε το… αλλιώς με 6 απλούς τρόπους!


Λίγο η καθημερινότητα, λίγο το άγχος και οι υποχρεώσεις,  φέρνουν την μονοτονία στην σεξουαλική μας ζωή χωρίς πολλές φορές να..
το συναισθανόμαστε. 

Έτσι, καταλήγουμε να κάνουμε σεξ την ίδια ώρα και… στην ίδια στάση.
Ώρα για αλλαγές λοιπόν με τις 6 απλές ιδέες που ακολουθούν!
Κάντε σεξ το πρωί
Μπορεί να σας φαίνεται τρελό αλλά με το πρωινό σεξ είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο και ο σύντροφός σας θα απογειωθεί. Άλλωστε το πρωινό σεξ έχει πολλά οφέλη…
Ένα στα… γρήγορα
Αιφνιδιάστε τον σύντροφό σας όταν είναι στο ντους ή όταν ετοιμάζεται να βγει από το σπίτι. Είναι ένας εύκολος και ωραίος τρόπος να βγείτε από την ρουτίνα και την μονοτονία.
Γίνε κατ’ οίκον πορνοστάρ
Δοκιμάστε νέες στάσεις ή καταγράψτε σε βίντεο την συνεύρεσή σας. Πάντα το νέο στοιχείο έχει ένα στοιχείο ενθουσιασμού που ανεβάζει τα επίπεδα της απόλαυσης.
Και τα sex toys;
Είναι πάντα ένα εργαλείο που ανάβει την φλόγα του πάθους στις σεξουαλικές σχέσεις κι επιπλέον βοηθά να έχετε εντονότερους οργασμούς.
Αλλάξτε σκηνικό
Αν το κάνετε συνήθως στο κρεβάτι δοκιμάστε και άλλα μέρη όπως το μπάνιο , τη κουζίνα ή το αυτοκίνητο. Ανεβάζει την αδρεναλίνη και την ευχαρίστηση!
Kinky σημειώματα
Δεν αναφερόμαστε στα γνωστά προκαταρκτικά αλλά στο… στρώσιμο του εδάφους από νωρίς. Αφήστε στο σύντροφό σας ένα σημείωμα στο μπάνιο ή στείλτε του σεξουαλικά μηνύματα περιγράφοντας τι θα ακολουθήσει.
Οι συμβουλές αυτές είναι απλές, εφαρμόζονται εύκολα και δείχνουν ότι αν ενεργοποιήσετε την φαντασία σας μπορείτε να σπάσετε την ρουτίνα της σεξουαλικής σας ζωής.
Αξίζει μια προσπάθεια, δε νομίζετε;