Latest News

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Το ροζ σκάνδαλο βουλευτή και τα καυτά ραντεβού με ζιγκολό! (ΕΙΚΟΝΑ)


Ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της διπλής ζωής του βουλευτή των...
Εργατικών, Κιθ Βαζ, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ κανόνιζε ραντεβού για σeξ με άνδρες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, ο Βρετανός βουλευτής πριν από οκτώ ημέρες είχε συνάντηση με δύο άνδρες, με τους οποίους θα έκανε σeξ επί πληρωμή.
Ο Κιθ Βαζ, σε συνομιλία τους μέσω μηνυμάτων, ζητά από τους άνδρες να φέρουν 22μαζί τους poppers (είδος ναρκωτικού), ενώ αναφέρει πως έχει κάνει σeξ, χωρίς προφυλάξεις.
«Προσπάθησε να φέρεις poppers», έγραψε στον επαγγελματία ο βουλευτής.
Ο βουλευτής έδινε ραντεβού με διάφορους επαγγελματίες σε δικό του διαμέρισμα, το οποίο απέχει μισό χιλιόμετρο από τη βίλα, που ζει με την οικογένειά του. Το διαμέρισμα το αγόρασε τον Ιούνιο για 387.000 λίρες.
Όταν ο βουλευτής πληροφορήθηκε πως θα συμμετάσχει και ένας Ρουμάνος στα ερωτικά τους παιχνίδια, έγραψε: «Πώς θα γίνει; Θες να τον γ@@@@@@ς. πρώτα ή όλοι μαζί;». Έπειτα ρώτησε αν του αρέσουν τα poppers, είδος ναρκωτικού και αν μιλάει αγγλικά.
Όπως σημειώνει η Mirror, οι δύο άνδρες έφτασαν στο διαμέρισμα στις 11:30 μ.μ., με τον Βαζ να κάνει επίμονες ερωτήσεις για τον Ρουμάνο. «Τι ώρα θα έρθει; Ξέρει τη διεύθυνση; Έχει πάει με πολλούς πελάτες; Πώς είναι; Έχετε φωτογραφίες του;».
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας από τους επαγγελματίες ήταν λίγο πιο διστακτικός στη συμμετοχή του στο ερωτικό παιχνίδι, με τον βουλευτή να του απαντά πως «πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχεις!».