Latest News

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η διαφήμιση Κλίντον για τους βετεράνους που ισοπεδώνει τον Τράμπ (BINTEO)


 
Η ανταλλαγή των φραστικών πυρών μεταξύ των υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές... των ΗΠΑ κλιμακώνεται
 γύρω από τα θέματα της εθνικής ασφάλειας, καθώς απομένουν δύο μήνες μέχρι την 8η Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών. 
Ένα απο τα βασικά θέματα στην προεκλογική εκστρατεία ειναι οι βετεράνοι των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. 
Ο Τράμπ εχει συγκρίνει τις δικές του θυσίες ως επιχειρηματίας με αυτές των γονιών των στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί στα πεδία των μαχών, λάθος που εχει χρησιμοποιηθεί από την πλευρά της Κλίντον για ένα συγκλονιστικό διαφημιστικό σποτ.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ δίνει έμφαση στην ενίσχυση των σχέσεων με τους βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ενώ ο ίδιος στη Βιρτζίνια συναντήθηκε με τις συζύγους των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στις γειτονικές στρατιωτικές βάσεις.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος φάνηκε ότι άκουσε με προσοχή τις συζύγους των στρατιωτικών, μερικές από τις οποίες κρατούσαν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ποιότητα των σχολείων, αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που είχαν υπογράψει 88 πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Τραμπ.

Προληπτική δράση

Από την άλλη μεριά, η προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον αναλαμβάνει προληπτικά δράση προκειμένου να εμποδίσει τον Τραμπ να αποστασιοποιηθεί από προηγούμενες δηλώσεις του για τους βετεράνους, μέσω της διοργάνωσης μιας συνέντευξης Τύπου με βετεράνους των ενόπλων δυνάμεων, πριν από την προεκλογική ομιλία του Τραμπ στη Βιρτζίνια. Παράλληλα, η προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον προωθεί τηλεοπτική διαφήμιση, προβάλλοντας τους βετεράνους και τις οικογένειές τους.


Sacrifice - Hillary Clinton από DailyPolitics 


Στη διαφήμιση, οι αντιδράσεις των βετεράνων και των οικογενειών τους αντιπαραβάλλονται με δηλώσεις του Τραμπ, στις οποίες αυτός υποστήριξε ότι γνωρίζει περισσότερα για το Ισλαμικό Κράτος από τους Αμερικανούς στρατηγούς. Στην ίδια διαφήμιση, ο Τραμπ ασκεί κριτική στον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τζον Μακέιν που κρατήθηκε αιχμάλωτος στο Βιετνάμ, ενώ συγκρίνει τις δικές του θυσίες ως επιχειρηματίας με αυτές των γονιών των στρατιωτών που έχουν σκοτωθεί στα πεδία των μαχών.