Latest News

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που το σεξ είναι καλύτερο στα 40!


Ορισμένα πράγματα, όπως το κόκκινο κρασί, μπορεί να γίνουν καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι και η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται καθώς...
μεγαλώνουμε.
Στα 20 πειραματιζόμαστε, ενώ στα 40 γνωρίζουμε ήδη τι θέλουμε και το διεκδικούμε. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά το υποστηρίζει η επιστήμη, αφού σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, οι γυναίκες που βρίσκονται στη δεκαετία των 40 ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ από οποιαδήποτε άλλη δεκαετία.
Θέλεις να μάθεις τους λόγους; Διάβασε παρακάτω άρθρο!
Νιώθεις πιο άνετα με το σώμα σου
Οι νεότερες γυναίκες είναι πολύ πιθανό να έχουν ανασφάλεια με την εμφάνιση τους, κάτι που μειώνει την αυτοπεποίθηση και εμποδίζει τη σεξουαλική απόλαυση. Όταν όμως διανύεις τη δεκαετία των 40 είσαι αυτή που είσαι, έχεις ζήσει με το σώμα σου για περίπου 40 χρόνια και φυσικά νιώθεις υπέροχα με αυτό.
Και σε όποιον δεν αρέσεις πρόβλημα δικό του. Εξάλλου τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σε έχουν μάθει ότι για το τελευταίο που πρέπει να ανησυχείς είναι αν έχεις κυτταρίτιδα.
Η ζωή σου έχει ηρεμήσει
Συνήθως στα 40 είσαι κατασταλαγμένη, έχεις περάσει τη φάση των πάρτι, έχεις βρει τη δουλειά που σου αρέσει και γενικά έχεις λιγότερο άγχος για το που θα σε πάει η ζωή. Αποτέλεσμα; Περισσότερη χαλάρωση στο σεξ και μεγαλύτερη απόλαυση.
Οι ορμονικές αλλαγές σε κάνουν πιο ενεργή
Μπορεί στη δεκαετία των 40 να βρίσκεσαι στη φάση της περιεμμηνόπαυσης, όμως δεν υπάρχει λόγος να φρικάρεις, γιατί μπορείς να την εκμεταλλευτείς για μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό: Ενώ τα επίπεδα των οιστρογόνων αρχίζουν να μειώνονται, η τεστοστερόνη παραμένει σταθερή, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική σου ορμή.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι η κολπική ξηρότητα, αλλά με το κατάλληλο λιπαντικό δεν θα είναι πλέον πρόβλημα και το σεξ μετά τα 40 γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.
Είσαι και πάλι single
Σύμφωνα με μια την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών ηλικίας μεταξύ 45 και 54 είναι διαζευγμένες και ψάχνουν για νέο σύντροφο. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνουν και πάλι τα θετικά της εργένικης ζωής, και ένα από αυτά είναι οι νέες σεξουαλικές εμπειρίες.
Το σεξ είναι σαν το κρασί, γίνεται καλύτερο όσο ωριμάζουμε…
Jenny.gr