Latest News

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή είναι η πολυτάραχη ζωή της Τζολί: Σεξ στα 14, ναρκωτικά, λεσβιακά φιλιά, μαχαίρια και τρεις γάμοι (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Η σκοτεινή εφηβεία, τα καυτά φιλιά με τον αδερφό της, ο γάμος της με τον Θόρτον και ο μεγάλος έρωτας με τον Μπραντ Πιτ...

Κάποτε ισχυρίστηκε ότι έχει κοιμηθεί στη ζωή της μόνο με τέσσερις άνδρες- τρεις από τους οποίους παντρεύτηκε. Αλλά η σεξουαλική ζωή της Αντζελίνα Τζολί είναι η πιο αλλόκοτη από κάθε άλλης σταρ του Χόλιγουντ.

Η 41χρονη ηθοποιός σόκαρε χθες την παγκόσμια σόου μπιζ όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο μόλις χρόνια μετά το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, ισχυρίζοντας ότι έχουν «αδιάλλακτες διαφορές».

Αυτό όμως είναι μόνο το τελευταίο κεφάλαιο σε ένα πολύχρωμο βιβλίο, που φαίνεται να έχει αρχίσει ήδη από το νηπιαγωγείο.

«Ήμουν μέλος ενός γκρουπ που λεγόταν Kissy Girls. Αισθανόμουν έντονη την σεξουαλικότητά μου από όταν πήγαινα στο νηπιαγωγείο», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! το 2007 και συνέχισε: «Είχα φτιάξει ένα παιχνίδι όπου φιλούσα αγόρια αγνοώντας ακόμα και τα μικρόβια. Στη συνέχεια βγάζαμε τα ρούχα μας. Ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι είχα μπει σε μεγάλο κόπο».

Η Τζολί έχασε την παρθενιά της στα 14 με τις ευλογίες της μητέρας της
«Όταν ήμουν 14, είτε γυρνούσα απερίσκεπτη στους δρόμους με το φίλο μου είτε βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρά μου μαζί του και η μαμά μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Εξάλλου ήξερε πως ήμουν έτοιμη για να έχω αγόρι», είχε πει στο Cosmopolitan το 2003.

Τα πράγματα τότε πήραν μια πιο σκοτεινή τροπή, η Τζολί είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις και της άρεσε να παίζει με μαχαίρια.

«Στα 14 μου ξεκίνησα να κάνω σεξ με το φίλο μου. Το σεξ και τα συναισθήματα δεν ήταν αρκετά. Δεν ήμουν πια το μικρό κοριτσάκι», είχε πει στο OK! και συνέχισε: «Όταν άρχισα να αισθάνομαι πράγματα για τον φίλο μου άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Το ίδιο έκανε και εκείνος. Είχαμε μια ανταλλαγή κοψιμάτων και γεμίσαμε αίματα παντού. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Κάθε φορά που ένιωθα παγιδευμένη έκοβα τον εαυτό μου. Έχω πάρα πολλά σημάδια στο κορμί μου από κοψίματα. Ήταν κάποια περίοδος της ζωής μου που ένιωθα πως θέλω να ζω περιπετειωδώς. Εξάλλου μετά από λίγες μπίρες πολλά συμβαίνουν».

Στην ηλικία των 20 η ηθοποιός είχε ήδη σοβαρά προβλήματα με τα ναρκωτικά. Κοκαΐνη, έκσταση,  LSD και η «αγαπημένη μου ηρωίνη», όπως συνήθιζε να λέει.

Κάπου τότε ήταν που γνώρισε τον πρώτο σύζυγό της τον Jonny Lee Miller και λίγο φως μπήκε στις σκοτεινές και μαύρες μέρες της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της ταινίας «Hackers». Η Τζολί ισχυρίστηκε ότι ο Jonny ήταν η πρώτη σεξουαλική της σχέση μετά το αγόρι που της πήρε την παρθενιά.

Επίσης ήταν και ένας από τους πολλούς συμπρωταγωνιστές με τους οποίους έκανε σχέση στην πραγματική της ζωή.


Η Τζολί με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Foxfire»

Επόμενος σταθμός στην προσωπική της ζωή ήταν η ηθοποιός -μοντέλο Jenny Shimizu. Γνωρίστηκαν το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας «Foxfire».


Η Τζολί είχε πει σε συνέντευξή της ότι είχε ερωτευτεί τρελά την Jenny Shimizu 
«Πιθανόν να είχα παντρευτεί την Jenny Shimizu αν δεν είχα παντρευτεί το σύζυγό μου», είχε
πει σε συνέντευξή της λίγα χρόνια αργότερα και συνέχισε: «Την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα».


Με τον πρώτο της σύζυγο Jonny Lee Miller 


Τελικά αν και είχε κάνει παράλληλη σχέση παντρεύτηκε τον Miller τον Μάρτιο του 1996.
H Shimizu ισχυρίστηκε πως οι δυο τους συνέχισαν να βλέπονται για χρόνια: «Η Αντζελίνα και εγώ είχαμε μια υπέροχη σχέση που κράτησε για χρόνια. Βγαίναμε ενώ ήταν παντρεμένη και έβγαινε και με άλλους. Έτσι ήταν ο τύπος της, υπέροχη και ανοιχτός άνθρωπος».

Τον Φεβρουάριο του 1999 η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και χώρισε τον Miller.

Οταν φίλησε τον αδερφό της στα χείλη

Την επόμενη χρονιά προκάλεσε πλήθος σχολίων όταν στα παρασκήνια των Golden Globes το 2000 φίλησε στο στόμα τον αδερφό της Haven. H σκηνή επαναλήφθηκε και τρεις μήνες αργότερα στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.


Το καυτό φιλί με τον αδερφό της


«Είμαι ερωτευμένη με τον αδερφό μου», είχε πει η Τζολί στα Οσκαρ
 
Οταν πήρε το πρώτο της Οσκαρ (β΄γυναικείου ρόλου) για την ταινία «Girl, Interrupted» (Το κορίτσι που άφησα πίσω) άφησε άφωνο το κοινό όταν είπε: «Είμαι τόσο ερωτευμένη αυτή τη στιγμή με τον αδερφό μου».

Επόμενος μεγάλος σταθμός ο Billy Bob Thornton

Την εποχή εκείνη ήταν που ξεκίνησε να βγαίνει με τον Billy Bob Thornton. Δύο μήνες αργότερα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί την προηγούμενη χρονιά στα γυρίσματα της ταινίας «Pushing Tin» όπου η Τζολί υποδύονταν την σύζυγό του.

Τότε οι δύο τους δεν επεδίωξαν σχέση καθώς ο Thorton ήταν αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Laura Dern. Ο έρωτας ήρθε μετά και ήταν τόσο κεραυνοβόλος για την κατά 20 χρόνια μικρότερη Τζολί που χτύπησε στο μπράτσο της ένα τεράστιο τατουάζ με το όνομά του.


Το τεράστιο τατουάζ με το όνομα του Θόρτον. Η Τζολί το μετάνιωσε και το έσβησε

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως φορούσε στο λαιμό του φιαλίδια που είχαν μέσα το αίμα του άλλου. Το 2002 ανακοίνωσαν πως υιοθέτησαν ένα παιδάκι από την Καμπότζη. Τρεις μήνες μετά και εντελώς ξαφνικά ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Ξαφνιάστηκα όταν διαπίστωσα εν μια νυκτί ότι είχε αλλάξει εντελώς. Μέσα σε μια μέρα και δεν είχαμε τίποτα κοινό», είχε πει τότε η Τζολί. Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι γαι επόμενα 7 -8 χρόνια δεν σκεφτόταν με τίποτα να κάνει άλλη σχέση.

Η αντροχωρίστρα Τζολί

Το 2005 κατηγορήθηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον. Ο Πιτ και η Τζολί όπως είναι γνωστό γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr And Mrs Smith. Η Τζολί αρχικά το είχε αρνηθεί, τα γεγονότα όμως ήρθαν πολύ γρήγορα να την διαψεύσουν. Βέβαια αργότερα παραδέχτηκε ότι τον ερωτεύτηκε.


Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith

«Το να κάνω σχέση με παντρεμένο όταν ο ίδιο μου ο πατέρας απάτησε την μάνα μου είναι κάτι που δεν συγχωρώ στον εαυτό μου», είχε πει εκείνη τη χρονιά και συνέχισε:  «Δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Εξάλλου δεν θα ερωτευόμουν έναν παντρεμένο άνδρα».

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 2006 όταν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μετά από 7 χρόνια σχέσης και έξι παιδιά τον Απρίλιο του 2012 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και τον Αύγουστο του 2014 παντρεύτηκαν.


Φήμες ότι η Τζολί είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τους Colin Farrell και Jared Leto 
Παρά τις φήμες ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Alexander» η Τζολί είχε συνάψει σύντομες ερωτικές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της Colin Farrell και Jared Leto η ίδια συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό της λέγοντας ότι έχει κάνει σεξ μόνο με τέσσερις άνδρες και τους τρεις από αυτούς τους παντρεύτηκε.

Παρολαυτά σε συνέντευξή της στη New York Post to 2004 είχε ομολογήσει: «Έχω πολλούς φίλους με οφέλη».

«Για δύο ολόκληρα χρόνια δεν είχα σχέση. Οπότε είχα πολλούς φίλους. Όσο τρελό και να ακούγεται το να συναντάς ένας άνδρα σε ένα ξενοδοχείο για λίγες ώρες και μετά να επιστρέφεις στο σπίτι για να βάλεις το γιο σου για ύπνο και αυτόν τον άνδρα να μην τον ξαναδείς για μήνες είναι κάτι που τώρα πια μπορώ να το χειριστώ. Μπορώ να νιώσω γυναίκα όταν έρθω κοντά με έναν άνδρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω σχέση μαζί του. Δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου "one night stand", αυτοί είναι άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά».
                                     protothema.gr