Latest News

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Αυτό πρέπει να πόνεσε! Γυμνιστής σε λίμνη ένιωσε το αγκίστρι του ψαρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φαίνεται πως φέτος το μπάνιο στη θάλασσα, στη λίμνη ή στα ποτάμια έχει καταντήσει ...
επικίνδυνη υπόθεση
Από την μια κινδυνεύεις με πρόστιμο ή και σύλληψη αν βγεις στην παραλία υπερβολικά ντυμένος με μαγιό τύπου μπουρκίνι. Και από την άλλη αν βουτήξεις τσίτσιδος διατρέχεις κίνδυνο να πιαστείς εξαπίνης όπως ο κύριος Χέρμπερτ Φεντ.
image
Ο κ. Φεντ βούτηξε γυμνός στη λίμνη Κάιζερζεε της νότιας Γερμανίας. Εκεί που πλατσούριζε έζησε τον απόλυτο εφιάλτη του γυμνιστή: το μόριό του πιάστηκε στο αγκίστρι του ψαρά και ο άνθρωπος άρχισε πανικόβλητος και μέσα στον πόνο να φωνάζει: «Μην τραβάς, μην τραβάς». Ο ψαράς δεν ήταν ιδιαίτερα συμπονετικός. Σταμάτησε να τραβά την πετονιά, αλλά σχολίασε πως δεν επιτρέπεται το κολύμπι στην εν λόγω λίμνη.
Ο κ. Φεντ με το αγκίστρι γαντζωμένο στο πέος του βρήκε τη δύναμη να πάει με το ποδήλατο στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Ο γιατρός που τον κοίταξε δεν μπόρεσε να μην γελάσει. «Εμείς οι ψαράδες καταλαβαίνουμε πώς ένιωσε. Άπειρες φορές έχει πιαστεί το αγκίστρι σε κάποιο σημείο του σώματός μας. Και ναι είναι οδυνηρό», δήλωσε η πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου ψαράδων. Πάντως κάποιοι αμφισβητούν την εγκυρότητα του περιστατικού. Εξάλλου είναι γνωστοί παραμυθάδες οι ψαράδες.
image