Latest News

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Επέστρεψε στην Ελλάδα το «χρυσό» κορίτσι των αιθέρων


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο για να σφίξει το χέρι του «χρυσού» κοριτσιού, να φωτογραφηθεί μαζί της και να της δώσει ένα...
μπουκέτο λουλούδι.
«Σε ευχαριστούμε Κατερίνα μας δίνεις δύναμη και μας εμπνέεις» έγραφε ένα από τα πολλά πανό που είχαν πλημμυρίσει στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, επιτύχαμε το στόχο μας» δήλωσε χαμογελαστή η Κατερίνα Στεφανίδη, που παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το επίτευγμά της.
Η «ιπτάμενη» Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε στην Ελλάδα με τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ και το ζευγάρι δήλωσε ότι είναι πλέον έτοιμο για διακοπές και χαλάρωση.
Η αθλήτρια του στίβου αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, στον οποίο αφιέρωσε και το Ολυμπιακό της μετάλλιο, πίστεψε περισσότερο στο χρυσό απ’ ότι η ίδια. «Ο σύζυγός μου με έχει υποστηρίξει και πριν πάρω το μετάλλιο» δήλωσε σε δημοσιογράφους η Κατερίνα Στεφανίδη
«Εγώ έκανα μια δήλωση στους δημοσιογράφους επειδή κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε μαζί μας» είπε η Κατερίνα Στεφανίδη, ερωτηθείσα σχετικά με σχόλιο της Αυγής προς το πρόσωπό της.