Latest News

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Μητέρα έχει ερωτική σχέση με τον 19χρονο γιο της!


Η ιστορία τους είναι από τις πιο επιεικώς, περίεργες. Μια μητέρα και ο γιος της δηλώνουν 
παράφορα ερωτευμένοι ακόμα και αν κινδυνεύουν... με φυλάκιση!

Η 36χρονη Monica Mares και ο 19χρονος γιος της Caleb Peterson, θα κληθούν να υπερασπιστούν την απόφασή τους στην επικείμενη δίκη, στο Clovis στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Αν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης μέχρι και 18 μηνών. 
Εντούτοις, οι δυο τους αποφάσισαν να βγάλουν την ιστορία τους στη δημοσιότητα προκειμένου να κάνουν γνωστή τη Γενετική σεξουαλική έλξη και να μπορέσουν με την αποδοχή αυτής, να ζήσουν μια νόμιμη σεξουαλική σχέση.
Η Mares γέννησε τον Caleb όταν ήταν μόλις 16 ετών και τον έδωσε για υιοθεσία λίγο καιρό αργότερα. Η 36χρονη, είδε ξανά τον γιο της τα περασμένα Χριστούγεννα όταν ήρθαν σε επαφή μέσω Facebook. Ο 19χρονος μετακόμισε στο σπίτι της και όπως λέει, την ερωτεύτηκε εν μέρει γιατί εκείνη τον φρόντιζε.
"Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου μαγειρεύει...", είπε ο νεαρός στην Daily Mail. "Ποτέ κανείς δε μου έδωσε κάτι, ενώ εκείνη βγήκε από τη βολή της για να με κάνει ευτυχισμένο", συμπλήρωσε. "Μετά από περίπου μια εβδομάδα, άρχισα να έχω αισθήματα για εκείνη και υποθέτω πως την ερωτεύτηκα.
Η μητέρα 9 παιδιών, ανταποκρίθηκε στα αισθήματά του και τώρα λέει πως εύκολα θα εγκατέλειπε το δικαίωμά της να βλέπει τα άλλα της παιδιά, αν κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε αυτά και τον Caleb.
"Την πρώτη φορά καταλήξαμε να κρατηθούμε από τα χέρια, τη δεύτερη φορά φιληθήκαμε και αυτό οδήγησε και σε άλλα πράγματα...", λέει από τη μεριά της η 36χρονη. Οι δυο τους, ζουν το πάθος τους παρά την κοινωνική κατακραυγή και τις βίαιες, σε ορισμένες περιπτώσεις, επιθέσεις σε βάρος τους.